Sport Vision a deschis un nou magazin în Brăila Mall

Din iunie, adepțiii stilului vestimentar sportiv își pot alege ținutele din noul magazin Sport Vision din Brăila Mall. Cu o suprafață de 413 mp, acesta este amplasat în zona centrală a centrului comercial si reprezintă cel de-al 19-lea magazin Sport Vision din România.

Sport Vision a fost creat pornind de la conceptul multi-brand, clienții având la dispoziție peste 40 de mărci cunoscute, precum Nike, Adidas, UA, Umbro, Reebok, Champion, Converse, Ellese, Puma și multe altele. Sport Vision completează mixul bogat de oferte Brăila Mall, ce cuprinde magazine de modă, sport, articole dedicate copiilor, dar și opțiuni de petrecere a timpului liber – food court, cinema. Magazinul completează structura mixtă de chiriași Brăila Mall și experiența de cumpărături, odată cu modernizarea a peste 7000 mp din suprafața centrului comercial. Reconfigurarea spațiului a avut loc în 2020, valoarea investiției ajungând la 2 milioane de euro.

Misiunea și valorile Sport Vision se concentrează în jurul unei comunități sportive unite în România, iar brandul investește în dezvoltarea sportului la nivel local și regional. Precum în sport, pasiunea și profesionalismul sunt trăsăturile care caracterizează Sport Vision, local unde clienții se pot bucura de cumpărături într-un mediu prietenos și bine organizat. Magazinele au devenit ușor de recunoscut datorită unei game largi de îmbrăcăminte, încălțăminte, echipamente și accesorii sportive. Calitatea și confortul echipamentelor sunt datorate tehnologiilor inovative utilizate în fabricarea acestora. Pe lângă articolele dedicate performanței sportive, Sport Vision oferă și opțiuni variate pentru ținutele de zi cu zi.

 

Măsuri sporite de protecție în mall

Brăila Mall controlează traficul respectând recomandările autorităților: masca de protecție este obligatoriu a fi purtată de către toți angajații și clienții, iar centrul comercial a implementat un sistem pentru verificarea temperaturii la intrare și asigură distanțarea socială recomandată de autorități pentru un shopping responsabil și în siguranță.

 

Despre Brăila Mall

Brăila Mall, situat în Judeţul Brăila, Sat Vărsătura, Comuna Chişcani. Centrul comercial oferă vizitatorilor săi o experienţă completă de cumpărături şi divertisment, adresându-se unui public dinamic, aflat în continuă căutare de surse de inspiraţie, noutăți și distracție. Mai multe detalii despre ofertele Brăila Mall, pe site https://braila-mall.ro/ și pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/BrailaMall.