Trucuri pentru frumuseţea noastră

Frumuseţea sărbătorilor are un farmec aparte, o magie plină de senzualitate, de confort spiritual, de savoare a serilor minunate, ce culmineaza cu o petrecere de Revelion. Este greu de egalat o astfel de frumuseţe, însă putem să întâmpinăm acest eveniment cu încredere, ţinând cont de câteva sfaturi utile şi sigure destinate sexului frumos: curăţarea tenului cu maximă atenţie, aplicarea unor măşti potrivite fiecărui ten, întreţinerea picioarelor şi stimularea drenajului limfatic, eliminarea toxinelor prin diverse metode de detoxifiere a organismului dar şi folosirea unor creme şi seruri profesionale pentru îngrijirea corpului, feţei, gâtului, ochilor, buzelor şi mâinilor cu rol de hidratare şi protecţie.

Nimic nu poate face pielea mai strălucitoare şi mai sănătoasă decât cea oferită de un somn bun de frumuseţe. Chiar dacă este sezonul de petreceri trebuie să ne asigurăm 8 ore de somn, ora ideală fiind înainte de 22.

Cu aceste trucuri pentru frumuseţea noastră, saloanele Crystal Cosmetics oferă o gamă variată de tratamente şi sevicii profesionale şi fac totul ca dumneavoastră să fiţi cât mai frumoase!

www. crystal-cosmetics.ro