Un drum plin de succes şi realizări de excepţie în călătoria 2019!

Sinceră să fiu, nici nu ştiu când a trecut anul 2018 şi nici cum s-au scurs sărbătorile de iarnă. Făcând un bilanţ al realizărilor am conştientizat, că în tumultul activităţii de zi cu zi am trăit experienţe noi, am legat parteneriate şi prietenii frumoase din care am învăţat multe lucruri interesante şi constructive din punct de vedere profesional. Cert este că la ora apariţiei revistei, au trecut deja două săptămâni de când am intrat într-un nou an, cu speranţa de sănătate, realizări şi lucruri frumoase pentru noi toţi. Ceea ce doresc să vă mărturisesc este că pe tot parcursul anului trecut am întâlnit oameni minunaţi, adevăraţi profesionişti  care ne-au umplut cămara sufletului cu bunătate şi iubire. Vrem să mulţumim Bunului Dumnezeu în că viaţa noastră există oameni care prin strălucirea lor ne-au luminat existenţa. Lor le dedicăm rândurile de mai jos, primite din suflet de la un cuplu de prieteni şi pe care doresc să vi le împărtăşesc cu toată aprecierea şi consideraţia.

Există oameni care te ajută să te schimbi, din oricine în cineva. Există oameni care doar privind înspre tine îţi dau curaj, inspiraţie, sclipire, dar şi şansă. Există oameni cu care realizezi o legătură extrasenzorială ireversibilă şi irepetabilă, oameni cu aceeaşi vibraţie ca a ta, dar şi oameni care îţi dau emoţii puternice şi trainice. De asemenea, există oameni care-ţi taie răsuflarea atunci când îşi întind braţele către tine. Ei sunt cei care nu-şi cer îmbrăţişările înapoi, cei care dau şi atât, fără alte obligaţii, fără troc de sentimente, fără risipă de orgolii personale. Există oameni care te simt, dar te lasă să crezi că nu ştiu nimic despre tine. Există oameni care te înalţă, te îmbogăţesc şi te fac să te simţi cu adevărat un aristocrat. Mai există oameni care te iubesc la fel cât îi iubeşti şi tu, dar aleg să o facă pe ascuns, cu acea discreţie pe care o întâlneşti doar la graniţa dintre tăcere şi mister. Şi nu în ultimul rând există oameni dincolo de care se întâmplă minuni şi se fabrică tablete de fericire cu gust de infinit. Ei sunt oamenii care te învaţă drumul înapoi spre tine, pentru ca mai târziu să te lase acolo de unul singur şi să-ţi admire de departe…înălţarea„.

Sunt cuvinte care m-au emoţionat prin simplitate şi adevăr şi spun că da există Oameni pentru oameni cu suflet curat şi nobil, reale pilde a zilelor noastre.

Acum la început de an trebuie să le mulţumim şi să le urăm un sincer: „La mulţi ani!’’, oamenilor frumoşi din viaţa noastră, colegilor din presă, colaboratorilor, partenerilor şi prietenilor alături de care am păşit în noul an.

Aşadar, vă dorim tuturor un drum plin de succes şi realizări de excepţie în călătoria 2019!