UniCredit Bank oferă o dobândă de 3,5% pe an pentru depozitele noi în lei la șase luni* constituite prin aplicațiile Online sau Mobile Banking

UniCredit Bank reconfirmă poziționarea de bancă a lucrurilor care contează pentru clienții săi şi le propune acestora o nouă campanie prin care remunerează cu o dobândă specială depozitele la termen în lei cu prelungire automată la scadență, constituite prin canale digitale pe o perioadă de şase luni.

Concret, clienţii persoane fizice pot beneficia de o dobândă de 3,5% pe an pentru orice depozit nou de minim 10.000 lei constituit la UniCredit Bank în perioada 2 iunie 2020 – 2 septembrie 2020, prin intermediul aplicaţiilor Online Banking sau Mobile Banking.

Dobânda de 3,5% pe an se acordă pentru depozitele la termen în lei, constituite prima dată în perioada campaniei, în valoare de minim 10.000 lei și în limita unei valori cumulate de maximum 1.000.000 lei per client, urmând ca la scadență acestea să se prelungească automat cu dobânda în vigoare la momentul respectiv.

“Prin această nouă campanie vrem să le oferim clienților noștri persoane fizice posibilitatea de a economisi beneficiind de o dobândă foarte competitivă în piață pentru produsele din această categorie și să îi încurajăm, totodată, să folosească instrumentele digitale oferite de UniCredit – aplicațiile Online și Mobile Banking, la care au acces gratuit”, a declarat Antoaneta Curteanu, Vicepreședinte Executiv Divizia Retail în cadrul UniCredit Bank.

Această nouă campanie se integrează în strategia de digitalizare a UniCredit Bank, în contextul căreia clienţii persoane fizice care dețin un cont curent și folosesc Mobile Banking și/sau Online Banking se pot bucura de numeroase extra-beneficii.

Mai multe detalii sunt disponibile în secţiunea dedicată campaniei și în sectiunile Mobile Banking și Online Banking din cadrul www.unicredit.ro.

**********************************************************************************

*care îndeplinesc condițiile acestei campanii

Despre UniCredit Bank

UniCredit Bank este parte a UniCredit, bancă comercială paneuropeană de succes, cu un sistem integrat de servicii de banking Corporate şi de Investiţii, care oferă o rețea unică vest, central şi est europeană bazei sale de clienți. Grupul este prezent în România prin: UniCredit Bank, UniCredit Consumer Financing, UniCredit Leasing Corporation, UniCredit Insurance Broker, UniCredit Leasing Fleet Management şi UniCredit Services.