UniCredit Consumer Financing și Altex România lansează noi canale alternative de plată a ratelor

De luna aceasta, clienții UniCredit Consumer Financing IFN SA care dețin un împrumut sau un card de credit emis de companie au la dispoziție un nou canal prin care pot să realizeze plata ratelor datorate. Acum, aceștia pot achita sumele datorate și în cadrul magazinelor Altex și Media Galaxy din București și din întreaga țară.

Noul canal poate fi utilizat indiferent de tipul de produs pe care îl dețin, fie că este un card de credit UniCreditCard Principal, Premium sau Partener, un credit de nevoi personale, auto sau de consum.

Ca parte a strategiei noastre, căutam permanent să creionăm soluții care contează pentru clienți – iar prin noul canal de plată a ratelor pe care îl implementăm acum împreună cu partenerul nostru, în completarea mijloacelor de plată digitale pe care le punem în mod uzual la dispoziție, venim în întâmpinarea acelei categorii de clienți care își dorește să beneficieze de posibilitatea de a plăti în cadrul magazinelor Altex și Media Galaxy”, a declarat Eugenia Bolboros, Membru Directorat UniCredit Consumer Financing.

„Misiunea noastră este să oferim tuturor clienților o experiență de cumpărare completă, valoroasă din punct de vedere al gamei extinse de produse și servicii, dar și în condiții de siguranță. Noua inițiativă dezvoltată împreună cu UniCredit este firească, având în vedere rețeaua extinsă de magazine, dar și viziunea Altex de a răspunde așteptărilor clienților în noua dinamica a prezentului. Vom continua procesul de integrare a acelor servicii complementare menite să asigure acel touch personal și să contureze magazinele Altex în centre de servicii integrate”, a precizat Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex România.

Pentru a efectua plata ratelor aferente produselor financiare oferite de UniCredit Consumer Financing, clienții pot merge la orice casierie din cadrul magazinelor Altex și Media Galaxy cu graficul de rambursare/tichetul de plată sau, în cazul cardurilor de credit, cu raportul de activitate, folosind pentru plată codul de bare imprimat pe acestea. Plățile se pot face în numerar sau cu cardul de debit sau credit și nu sunt percepute comisioane.

Implementarea acestui proiect vine în contextul parteneriatului pe care UniCredit Consumer Financing și Altex l-au inițiat în anul 2015, în cadrul căruia clienții își pot achiziționa în rate produse electronice și electrocasnice din magazinele Altex și Media Galaxy cu ajutorul creditelor oferite de UniCredit Consumer Financing.

UniCredit Consumer Financing introduce noul canal de plată suplimentar variantelor deja existente: online, prin serviciile de plată Online Banking, Mobile Banking oferite de UniCredit Bank SA, plată în sucursalele UniCredit Bank SA sau prin rețelele PayPoint și Self Pay.

Despre Altex

Altex România este lider pe piața de retail din România, cu 125 magazine deschise în țară. În peste 28 de ani de provocări, Altex a trecut de la un business local de import de televizoare la liderul pieței de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România.

Încă de la înființare, compania Altex și-a propus să ofere produse de calitate adecvate nevoilor consumatorilor și soluții de finanțare accesibile.

Altex oferă clienților o gamă variată de electrocasnice mici, electrocasnice mari, produse cosmetice, parfumuri, obiecte de voiaj, trolere, produse pentru bebeluși, articole pentru copii, biciclete electrice, mașini second-hand, laptopuri, televizoare, telefoane, produse software, aspiratoare, fiare de calcat, aparate de aer condiționat, jocuri pentru PC și diverse console (cum ar fi PS sau Xbox), calculatoare pentru gaming și multe alte produse.

Serviciul de 2X diferența versus alte magazine online sau offline asigură clienților cel mai mic preț din România. Pentru a-și ajuta clienții să aibă acces la finanțare, Altex a înființat Credex, o companie de credite de consum, care oferă soluții optime de finanțare la dobânzi scăzute, pentru achiziția articolelor de pe website și din rețeaua națională de magazine.

Despre UniCredit Consumer Financing

UniCredit Consumer Financing IFN SA este parte a grupului UniCredit Bank din România și și-a început activitatea în 2008. Specializată în finanțarea persoanelor fizice, instituția financiară oferă credite de nevoi personale fără ipotecă și carduri de credit prin rețeaua de sucursale a UniCredit Bank, credite de consum în magazine prin rețeaua de parteneri comerciali, precum și credite auto prin rețeaua de parteneri auto, la dealerii acestora.

Despre UniCredit

UniCredit Bank este parte a UniCredit, bancă comercială paneuropeană simplă și de succes, cu un sistem integrat de servicii de banking Corporate și de Investiții, oferind bazei sale de clienți o rețea unică vest, central- și est-europeană. Grupul este prezent în România prin: UniCredit Bank, UniCredit Consumer Financing, UniCredit Leasing Corporation, UniCredit Insurance Broker, UniCredit Leasing Fleet Management şi UniCredit Services.