Accor va deschide un nou hotel Mercure în Cozieni, Ilfov

Grupul hotelier Accor, lider mondial în domeniul ospitalității, își consolidează portofoliul din România și din Balcani, prin anunțarea unui nou hotel care se alătură rețelei globale. Grupul a semnat un contract de management cu Next Hospitality S.R.L. pentru un nou hotel și centru de conferințe Mercure în Cozieni, Ilfov. Complexul cu 75 de camere va găzdui primii oaspeți în trimestrul al treilea din 2022, la finalizarea unui proces amplu de renovare și de construcție.

Mercure Conacul Cozieni Retreat Resort and MICE va oferi 75 de camere și apartamente cu un design rafinat, un restaurant și un bar, o sală de evenimente în vechiul conac și o sală de conferințe. Ansamblul va include, de asemenea, un loc de joacă pentru copii în aer liber, zone de relaxare și o parcare exterioară. Hotelul este situat la doar 19 kilometri de București, în apropiere de lacul Cernica, Mănăstirea Pasărea și pădurea Pustnicu. Hotelul este ușor accesibil din București și de la Aeroportul Internațional Henry Coandă, atât cu mașina, cât și cu autobuzul.

„Noi, echipa Accor, suntem bucuroși și recunoscători pentru oportunitatea de a contribui la readucerea la viață a unei bijuterii arhitecturale și a unei veritabile piese de istorie. Mercure Conacul Cozieni Retreat Resort & MICE este o proprietate spectaculoasă, care completează în mod ideal portofoliul Accor din București și împrejurimi și aduce o ofertă diversificată, atât pentru călătorii individuali care caută farmecul unui refugiu privat, cât și pentru oaspeții de afaceri, în căutarea unei destinații unice pentru conferințe, petreceri de tip cocktail sau evenimente. Parteneriatul cu Next Hospitality S.R.L., companie a cărei echipă are un background impresionant în zona de conferințe și evenimente, asigură performanța viitorului hotel și înscrie un nou punct pe harta destinațiilor ”must-see” din jurul Capitalei.” – spune Maria Drăgulin, director de dezvoltare Accor pentru România, Bulgaria, Moldova și Cehia.

„Să dăm un nou scop și o nouă imagine Conacului Cozieni este o misiune care ne onorează și ne aduce mari satisfacții. Faptul că ne-am alăturat Accor pentru a-l aduce pe piață ne dă încredere că proiectul va fi un succes. Pasiunea, perseverența și cunoștințele noastre aprofundate în domeniul evenimentelor sunt completate de brandul emblematic al Accor, de excelența în operațiuni și de canalele performante de marketing și distribuție ale grupului.” – adaugă Claudia Badiu, reprezentant al Next Hospitality S.R.L..

Prin intermediul brandului Mercure, Accor promite o experiență hotelieră complet nouă. Fiecare unitate are un stil propriu și  o personalitate unică, inspirate de specificul destinației și de cultura locală. Conform ADN-ului mărcii, hotelurile Mercure au rădăcini în comunitatea locală, oferind o experiență completă și autentică a regiunii, care include bucătăria, meșteșugurile și tradițiile sale.

DESPRE ACCOR

Accor este un grup hotelier, lider mondial în domeniul ospitalității augmentate ce cuprinde peste 5.300 de hoteluri și 10.000 de restaurante și baruri din 110 țări. Grupul are unul dintre cele mai diverse și integrate ecosisteme de ospitalitate din industrie, ce cuprinde branduri de lux și premium, soluții ce se adresează segmentelor midscale și economic, concepte de lifestyle unice, spații de divertisment și cluburi de noapte, restaurante și baruri, reședințe private, proprietăți ce oferă cazare pentru grupuri, servicii de concierge, spații de co-working și multe altele. Accor se mândrește, de asemenea, cu un portofoliu de neegalat de mărci proprii și cu aproximativ 230.000 de membri ai echipei la nivel mondial. Clienții se bucură de programul de loialitate al companiei, ALL – Accor Live Limitless – care oferă acces la o mare varietate de beneficii, servicii și experiențe. Prin inițiativele Planet 21 – Acting here, Accor Solidarity, RiiSE și ALL Heartist Fund, grupul stimulează practicile pozitive, printr-o conduită de afaceri etică, promovează turismul responsabil, sustenabilitatea mediului înconjurător, implicarea în comunitate, diversitatea și incluziunea. Fondată în 1967, Accor SA are sediul central în Franța și este listată public la Bursa de Valori Euronext Paris (cod ISIN: FR0000120404) și pe piața OTC (Ticker: ACRFY) din Statele Unite. Pentru mai multe informații, vizitează group.accor.com sau urmărește Accor pe Twitter, Facebook, LinkedIn și Instagram.