Am crezut în mine, am ştiut că pot, am vrut să-mi de­monstrez că pot şi am reuşit!

Cristina CIUCĂ, director general al Saloanelor Crystal Cosmetics şi preşedinte Intercoiffure România – cuvinte de suflet pentru femeile din România, multe dintre ele cliente fidele

“Dacă ar trebui să vorbim exclusiv numai de calităţi, a­tunci multe femei din România se bucură de acest privilegiu. Însă, pentru a reuşi în afaceri este nevoie de mult mai mult, îţi trebuie curaj, noroc, perseveren­ţă, răbdare, înţelegere, rezistenţă la stres, putere de muncă şi indiscutabil să-ţi placă ceea ce faci.

Eu am avut şansa de a dezvolta un business în domeniul frumuseţii. De aceea cred că, în secret, fiecare femeie care se respectă îşi doreşte să lucreze într-un domeniu legat de frumuseţe, pentru că este cu adevărat o activitate specială. Dar, ca în orice business poţi avea succese reale, dar şi nereuşite, însă important este să faci totul din pasiune, nu doar pentru bani.

Drumul meu în această afacere, până a ajunge la stadiul actual, a fost dificil, dar şi provocator. Am crezut în mine, am ştiut că pot, am vrut să-mi de­monstrez că pot şi am reuşit. Mi-am do­rit să pun pe picioare un business renta­bil pe termen lung, nu să câştig bani mulţi încă de la început. Pot spune că banii au venit târziu, chiar mult mai târziu decât arată statisticile financiare. Contrar aparenţelor, a­ceastă afacere nu este deloc uşoară, ne­cesită multă abilitate, răbdare, ştiinţă, precum şi o atenţie continuă şi neîntre­ruptă în activitate.

Îmi place ceea ce fac şi îmi plac oamenii cu care lucrez, chiar aş putea spune că via­ţa mea este un flux cu mai multe componente: eu, familia, saloanele, Intercoiffure, brandurile minunate cu ca­re lucrez, clienţii şi partenerii . Sper să am putere de muncă în continuare şi să fiu sănătoasă pentru a susţine şi dezvolta business-ul în România.

Pentru că suntem în luna martie, o lună dedicată exclusiv sexului frumos mă adresez prin intermediul revistei Business Press tuturor femeilor din România şi nu nu­mai, dorindu-le în primul rând sănătate, echilibru, dar şi putere pentru a putea în­dura ceea ce ne este dat să trăim. Mă adresez lor cu îndemnul de a-şi iubi atât sufletul cât şi trupul, îngrijindu-se de amândouă în acelaşi timp.”