Brandul ZARA inaugurează la Constanța, în City Park Mall, cel mai nou concept de magazin din lume la ora actuală

Brandul internațional de modă ZARA și-a redeschis astăzi, 9 iunie, magazinul din City Park Mall Constanța, reorganizat după cel mai recent concept de magazin de pe plan global. 

ZARA își redeschide porțile cu un look fresh, ce oferă o experiență de shopping complet modernizată, cu elemente ce îmbină designul inovator cu sustenabilitatea, pentru a pune în valoare colecțiile disponibile de astăzi în magazin.

Conceptul este creat de o echipă proprie de arhitecți și e dispus pe 2 niveluri, având o suprafață comercială de peste 2.600 mp, din totalul de 3.190 mp. Noul magazin din City Park Mall este printre cele mai mari din România și singurul de acest calibru din Constanța.

Spațiul își propune să inspire și transpune stilul ZARA într-un microunivers al creativității, al libertății de expresie în modă, celebrând rafinamentul și designul minimalist. Vitrinele generoase și decorate în armonie cu interiorul oferă clienților posibilitatea de a identifica ușor cele mai noi colecții.

Mobilierul completează designul, având forme organice și culori neutre, în care se îmbină elemente de decor din lemn și piatră. Iluminatul joacă un rol major în amenajarea spațiului și evidențiază conceptul inovator.

Experiențe interactive în liftul City Park cu ocazia redeschiderii

Clienții City Park vor putea descoperi idei de styling create special cu piesele din noul magazin ZARA de către stiliști consacrați, precum Maurice Munteanu (fashion stilist), Adriana Matei (@Hypewit) și Andrei Giurgea (@itsandrewchristian). Pentru a le descoperi ideile de outfit-uri, clienții trebuie să urce în liftul instagramabil din mall, amenajat special pentru redeschiderea ZARA.

Promoție specială în săptămâna deschiderii

Mai mult, în această săptămână, toți clienții care cumpără de la ZARA City Park Mall primesc triplul numărului de puncte în aplicația SPOT. Punctele acumulate pot fi folosite pentru reduceri, premii și beneficii în mall.

Despre noul concept de magazin

  • Sustenabilitatea e parte integrantă din strategia ZARA și este reflectată în noul concept prin intermediul tehnologiei.
  • Astfel, au fost diminuate efectele activității de zi cu zi din magazin prin montarea unui sistem de iluminat LED, setarea temperaturii ambientale, utilizarea temporizatorilor în consumul de apă etc.
  • În plus, brandul comercializează articole Join Life din materiale biodegradabile, precum Modal, Tencel, Lyocel, bumbac bio, cașmir, in, iută, utilizând procese de fabricare cu un impact cât mai mic asupra mediului înconjurător.
  • La fiecare achiziție, clienții pot opta contra-cost pentru o sacoșă de hârtie sau una reutilizabilă, disponibilă pe două mărimi diferite – veniturile obținute din vânzarea acestora fiind investite integral în proiecte de sustenabilitate.
  • ZARA reciclează selectiv deșeurile și oferă clienților opțiunea de a dona articole de îmbrăcăminte în containerele Take Back instalate în magazin, program prin intermediul căruia au fost colectate și reciclate peste 33 de tone de textile numai în 2021, alături de Societatea Națională de Cruce Roșie Sector 6.
  • Mobilierul are forme organice și culori neutre care vor spori identitatea reînnoită, cu elemente de decor interior din lemn și piatră, iluminatul jucând un rol major. 
  • Intrarea principală a magazinului este decorată cu vitrine care funcționează în armonie cu interiorul magazinului și oferă clienților o vedere deschisă către cele mai noi colecții pentru cele trei secțiuni (Women, Men, Kids).

 

Despre City Park Mall

Inaugurat în 2008, City Park Mall este principalul mall din oraș, punând la dispoziția vizitatorilor un mix de branduri de renume și opțiuni variate pentru petrecerea timpului liber. De la momentul deschiderii, centrul comercial și-a dublat capacitatea închiriabilă la 51.700 mp, găzduind peste 200 de magazine de modă, frumusețe, de sport, copii și timp liber. Printre acestea se numără și zeci de branduri exclusive. Calvin Klein, Intimissimi și Intimissimi Uomo, Reserved, Mohito, Guess, Tommy Hilfiger, Victoria Gallery, Calzedonia, Musette, Obsentum, Beautik Haute Parfumerie, Kiehl’s, MAC,  Il Passo, Magazinul Certificat LEGO, Zara Home, BSB, Teilor New Concept Store, Napapijri sunt doar câteva dintre brandurile care se găsesc numai la City Park Mall Constanța. Mixului de magazine i se adaugă și servicii variate precum Anastasia Beverly Hills, Nomasvello, World Class, Locar Wash, Christian Tour, curățătoria 5asec, servicii de ceasornicărie și croitorie, precum și un punct de încărcare E-charge pentru mașinile electrice. De asemenea, în parcarea supraterană a centrului comercial, proprietarii de mașini Tesla au la dispoziție stații de încărcare Superchargers. În urma unui amplu proces de reconfigurare, City Park Mall pune la dispoziția clienților o zonă de food-court extinsă cu o gamă bogată de restaurante, un spațiu de relaxare (seating area) dublat, precum și peste 250 de noi locuri de parcare, dispuse pe 2 etaje.

City Park Mall a lansat SPOT, o aplicație mobilă ce recompensează utilizatorii cu puncte de loialitate pentru fiecare sesiune de cumpărături, oferindu-le astfel acces la oferte și beneficii exclusive, în funcție de statutul atins în program. Aplicația mobilă de recompensare a clienților loiali este disponibilă în toate cele 15 centre comerciale ale grupului NEPI Rockcastle din România: Mega Mall, Promenada Mall, Shopping City Sibiu, Promenada Sibiu, Shopping City Timișoara, City Park Mall Constanta, Brăila Mall, Shopping City Galați, Shopping City Târgu-Jiu, Severin Shopping Center, Shopping City Deva, Shopping City Piatra Neamț, Shopping City Satu Mare, Shopping City Târgu Mureș, Ploiești Shopping City.

Aplicația SPOT este gratuită și poate fi descărcată atât din Google Play, cât și din App Store.

În 2021, City Park Mall a primit reconfirmarea Certificatului de Conformitate COVID-19 din partea Safe Asset Group (SAG). Obținerea acestei acreditări este dovada că centrul comercial funcționează în conformitate cu standardele sanitare internaționale și le oferă clienților o experiență de shopping în siguranță.