Cadou de casă nouă pentru clienții care accesează credite ipotecare/imobiliare de la UniCredit Bank

Clienții care accesează un credit ipotecar sau imobiliar de la UniCredit Bank în perioada 02 august 2021 – 01 octombrie 2021 (și îndeplinesc condițiile campaniei) primesc de la bancă un cadou de casă nouă: un premiu în valoare netă de 2.000 de lei.

Campania este disponibilă atât clienților noi ai băncii cât și clienților existenți care depun o cerere de credit în perioada campaniei și se referă atât la creditele acordate pentru achiziția unei case / locuințe, cât și la cele pentru refinanțarea unui credit ipotecar / imobiliar acordat de o altă bancă. Excepție fac împrumuturile ipotecare acordate în cadrul programului Noua Casă.

Antoaneta Curteanu, Vicepreședinte Retail, UniCredit Bank: „Venim în întâmpinarea clienților noștri care aleg în această perioadă să își cumpere casa visată cu un credit de la UniCredit Bank cu un cadou: 2.000 de lei pe care pot să îi folosească așa cum doresc. Vedem la nivel social o schimbare care, credem noi, va persista: oamenii caută spații mai mari, poate mai aproape de parcuri și nu de locul de muncă, sau în afara orașelor. Pentru toți aceștia, continuăm să promovăm produse care să răspundă cât mai bine nevoilor lor – de exemplu, în această perioadă desfășurăm o campanie dedicată Creditului Verde pentru Casă, un produs de finanțare imobiliară cu dobândă fixă în primii cinci ani.

Pe site-ul http://www.unicredit.ro/ pot fi consultate regulamentul campaniei și oferta UniCredit Bank de credite destinate achiziției de locuințe sau pentru refinanțarea creditelor ipotecare/imobiliare.

 

Despre UniCredit Bank

UniCredit Bank este parte a UniCredit, bancă comercială paneuropeană de succes, cu un sistem integrat de servicii de banking Corporate şi de Investiţii, care oferă o rețea unică vest, central şi est europeană bazei sale de clienți. Grupul este prezent în România prin: UniCredit Bank, UniCredit Consumer Financing, UniCredit Leasing Corporation, UniCredit Insurance Broker, UniCredit Leasing Fleet Management şi UniCredit Services.