CIMI ENACHE, sufetul târgului AGROMALIM, a plecat fulgerător lăsând în urmă tristețe, suspine și regrete!

Începutul de an a adus tristețe în mediul de afaceri. Cimi Enache, managerul de evenimente al Camerei de Comerț Industrie și Agricultură Arad, considerat unul dintre cei mai respectați organizatori de evenimente din România a murit, joi, 4 ianuarie 2024, în urma unui infarct miocardic.

Cimi Enache a fost un om activ în cadrul Camerei organizând târgurile care au loc la Expo Arad și nu numai, ultima participare fiind la conferința de presă de la sfâșitul anului 2023 când s-a prezentat bilanțul activității.

Președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură a Județului Arad, Gheorghe Seculici, a transmis un mesaj de condoleanțe, în care vorbește despre activitatea managerului de evenimente, Cimi Enache.

„Dumnezeu să te aibă în paza Sa, dragă Cimi Enache. Ne vei lipsi, tuturor celor spre care îți îndreptai zâmbetul larg și vorba liniștită. Când pierzi un prieten bun, pierzi o parte din tine. Astăzi, bunul nostru coleg, Cimi, a plecat pe un drum fără întoarcere, lăsând în urma sa gândurile bune, de apreciere, ale celor care l-au cunoscut și prețuit. A plecat neașteptat, fulgerător, dar în memoria noastră va rămâne prezent așa cum a fost, vesel, generos, colegial. Camera de Comerț, Agricultură și Industrie Arad este îndoliată de această imensă pierdere”,  a transmis Gheorghe Seculici, care este și vicepreședinte al Camerei Naționale de Comerț, Industrie și Agricultură.

Cimi Enache a fost și unul dintre cei mai respectați organizatori de evenimente din România, de numele său legându-se succesul Târgului Național Agromalim, conferințele științifice, parteneriateșe internaționale de afaceri, dar și dezvoltarea acestui domeniu sensibil al promovării produselor și producătorilor agricoli.

„Pentru mine, trecerea la cele veșnice a lui Cimi este o durere personală. Am muncit zilnic umăr la umăr, am pregătit împreună cele mai importante evenimente ale Camerei de Comerț. A fost un coleg deosebit, de bună credință și loial. L-am apreciat mai mult decât pe un angajat, l-am considerat un partener în marile proiecte. Dumnezeu să îl ierte!”, a mai adaugat Gheorghe Seculici. în mesajul transmis.

Echipa Business Press regretă pierderea valorosului promotor al mediului agricol de afaceri, manager Cimi Enache și transmite sincere regrete și condoleanțe familiei!