Comparatorul românesc de prețuri IXA.RO urmărește peste 1.000.000 produse

La nici o lună de la achiziția comparatorului românesc IXA.RO, platforma FamShop anunță că a depășit un milion de produse urmărite pentru utilizatorii IXA. Proprietarii comparatorului mai adaugă faptul că acesta se diferențiază față de cele existente prin portofoliul mai mare de siteuri urmărite și diversitatea produselor. IXA centralizează prețurile atât de pe site-urile firmelor mari consacrate cât și a celor mici și medii, ajutând utilizatorii să ia cea mai bună decizie de achiziție. În plus, IXA centralizează și soluții de creditare rapidă cu parteneri din domeniul financiar.

Planuri de viitor

Pentru următorul an, IXA.RO are în plan să atingă 3 milioane de produse urmărite și să accelereze vizibilitatea în mediul online pentru a promova cumpărăturile inteligente la preț corect. Comparatorul este oferit gratuit utilizatorilor, chiar dacă cei de la FamShop au investit 23000 euro până acum, însă speră să recupereze investiția în 12 luni prin comisioanele făcute din afiliere. „Vremurile de acum ne învață și ne obișnuiesc să cumpărăm cât mai repede și ieftin, sperăm că prin această aplicație să aducem un plus de valoare vânătorilor de reduceri”, mai menționează FamShop.

Automatizare de procese

Prin IXA, platforma FamShop desfășoară în prezent o campanie de conștientizare a importanței software-ului care elimină timp alocat căutărilor manuale și încurajează munca eficientă.