Computaris finalizează integrarea cu R Systems și se concentrează pe dezvoltarea business-ului

Focusul este pe dezvoltarea brand-ului atât în România, precum și în alte state Europene

R Systems, lider pe piața serviciilor de transformare digitală, anunță finalizarea integrării Computaris – etapă importantă în poziționarea pe piața globală digitală.

Vreme de peste 20 de ani, Computaris a constituit un partener de încredere al operatorilor telecom și ISV la nivel global, facilitând inovația prin expertiză tehnologică și consistență în livrarea serviciilor. Acum, sub numele de R Systems, compania va continua să avanseze pe zona transformării digitale, în cadrul parteneriatelor cu clienți din numeroase industrii. Accentul va fi mentinut pe accelerarea strategiei de business digital și pe descoperirea continua a oportunităților de inovare digitală.

„Cea mai recentă integrare post-achiziție întărește poziția R Systems ca furnizor global, ceea ce echivalează cu excelența în transformarea digitală pentru clienții noștri corporate” – Raluca Rusu, CEO R Systems, Europa.

„R Systems asigură aceeași expertiză de top și aceeași calitate a livrării în toate locațiile noastre din America de Nord, Europa și Asia, sporind în același timp capabilitățile pentru o îmbunătățire continuă a experienței clienților și a rezultatelor de business”, declară Ramneet Rekhi, Managing Director, R Systems Digital.

Azi R Systems își accelerează dezvoltarea ca partener în inovația digitală în toate țările în care compania este prezentă – România, Polonia, Moldova, Elveția și Marea Britanie – cu accent pe automatizare inteligentă, telemuncă și operațiuni eficiente pentru companiile mici și medii, precum și pentru instituțiile din sectorul public.

Această strategie de dezvoltare este aliniată creșterii globale a business-ului R Systems din ultimul an. În 2020 compania a înregistrat venituri de cca 119 milioane de dolari. Cu expertiză în BFSI, energie, utilități, retail, sănătate, producție și în sectorul public, compania continuă să livreze servicii de excepție în cloud computing, automatizare inteligentă a proceselor, robotică, ML/AI și data analytics. R Systems a încheiat numeroase parteneriate cu lideri din industrie, precum Microsoft, UiPath, Google Cloud, Oracle, Automation Anywhere și Salesforce.

„Pe măsură ce avansăm, rămânem fideli valorilor noastre și mentinem acelasi focus pe expertiză, responsabilitate și livrare de calitate”, declară Raluca Rusu (foto). „Suntem aceeași echipă, dedicată în continuare clienților noștri existenți și proiectelor în derulare. Ne concentrăm în continuare pe creșterea și dezvoltarea experților și echipelor noastre, precum și pe cooptarea de specialiști pe zone noi, pentru a ne susține dezvoltarea și pentru a oferi plus valoare clienților noștri.”

Despre R Systems | „We Speak Digital”

R Systems este furnizor global de servicii de tehnologie și analiză. Oferim clienților noștri suport pentru lansarea rapidă a serviciilor lor pe piață, pentru depășirea barierelor digitale și crearea de valoare, prin intermediul ofertei noastre de servicii specializate și al abordării consultative de business. Vorbim fluent limbajul de business, dar și limbajul tehnic. Cu alte cuvinte, vorbim digital. Obiectivul nostru: accelerarea leadershipului digital al clienților noștri.

Având sediul central în EI Dorado Hills, CA, R Systems activează în 16 centre de livrare din întreaga lume. Cu un personal ce depășește 3.000 de angajați, în 25 de birouri regionale, oferim expertiză în deservirea unui număr de peste 1.000 de clienți din telecom, sănătate, tehnologie, banking, producție și industria semiconductoarelor.

www.rsystems.com