Conceptele KUMA pentru clinici și spitale

Conceptele de design care îmbunătățesc calitatea spațiului sunt esențiale în orice tip de amenajare. Ele devin însă vitale în spațiile profesionale precum clinicile și spitalele. O prioritate majoră a administratorilor de spitale, este aceea de a reduce accidentele, de a facilita întreținerea spațiilor și de a crea un ambient cât mai confortabil pentru beneficiarii de servicii. Aceste deziderate sunt abordate prin proiectarea unor spații mai confortabile și de susținere pentru personal.

Conceptele KUMA pentru spital sunt soluția optimă pentru orice obiectiv ce necesită produse made-to-measure. Acestea asigură o utilizare riguroasă a spațiului, un design atemporal, minimalist, care maximizează aspecte ce țin de funcționalitate, precum ușurinta în montaj, utilizarea și întretinerea.

KUMA produce lavoare pentru băi publice cu un singur bol sau cu boluri multiple (2 sau mai multe boluri) turnate în suprafață continuă cu blatul, cu lungimi de până la 420 cm dintr-o singură bucată. Lavoarele KUMAsunt un produs monobloc obținut direct din turnare, care nu necesită alipiri sau încastrări de boluri, ceea ce aduce avantaje multiple: design,  economie de timp și costuri reduse pentru montaj, ușurință în întreținere, rezistență sporită.

Lavoarele dedicate domeniului sanitar au aplicat pe suprafața lor un gelcoat antibacterian, produs cu cea mai recentă tehnologie, care conferă protecție împotriva bacteriilor și mucegaiului.

Conceptul de amenajare, lavoarul, mobilierul și materialele folosite au un rol imens în îmbunătățirea exploatării, reducerea accidentelor și păstrarea curățeniei.

Conceptele KUMA pot fi accesorizate cu decupaje port-prosop sau cu decupaje pentru coșul de gunoi, cu găuri pentru dispenserele de săpun sau cu sisteme de iluminare discretă cu LED.

Calitatea dovedită – produsele KUMA au marca de calitate CE și Declarație de performanță produs (DOP) conform standardului internațional EN 14688-A1-2018, durabilitatea în spații cu trafic intens, precum și ușurința întreținerii și rezistența materialelor folosite, fac produsele KUMA potrivite pentru proiectele publice din domeniul sanitar, precum spitale, maternități sau creșe.

Unul dintre cele mai mari spitale pariziene – CHU Amiens – Picardie, a ales KUMA  ca partener în utilarea saloanelor. Pentru acest proiect, KUMA a livrat peste 1000 de lavoare custom made. Spitalul Universitar Amiens -Picardie este implicat în îngrijire, predare și cercetare la cel mai înalt nivel în Franța. Alegerea KUMA ca și partener este o dovadă în plus a calității produselor KUMA,  precum și a serviciilor specializate, oferite de către companie, pentru acest domeniu particular.

Puteti regăsi lavoarele și blaturile KUMA, blaturile de recepție/bar sau mesele de restaurant, căzile sau cădițele de duș, precum și glafurile KUMA într-o multitudine de locații, de la spa-uri, hoteluri, restaurante, cafenele sau pensiuni, clădiri de birouri, spitale, clinici și maternități, aeroporturi, mall-uri, stadioane și săli polivalente, școli și grădinițe și pănă la trenuri, feriboturi și vase de croazieră.

„Fii Diferit. Alege Designul. Alege KUMA ”

KUMA Romania este o companie daneza-romana infiintata in 1998, subsidiara a KUMA A.S. din Danemarca.

Designul nordic minimalist, tehnologia moderna, standardele inalte de productie si fabricatie, permit obtinerea unor produse de o calitate deosebita, pentru piata din Romania, peninsula Scandinava si alte tari din Europa. http://www.kumaromania.ro

Afacerile KUMA România, unul dintre principalii producători locali de lavoare și blaturi pentru băi și bucătării, au crescut în primul semestru al anului 2021 cu 15% față de primul semestru 2020. Pentru finalul 2021, KUMA estimează un trend asemanător de creștere a cifrei de afaceri.