Criptomoneda românească LANC va putea fi achiziționată direct cu cardul bancar, din peste 180 de țări, în urma parteneriatului dintre Lanceria și exchange-ul local CryptoCoin.PRO

LANCERIA, proiectul de tehnologie românesc dedicat ecosistemului de freelancing, anunță că tokenul LANC, criptomoneda nativă a platformelor LANCERIA, poate fi achiziționat acum direct cu cardul de credit și prin transfer bancar, în România și alte peste 180 de țări, în baza parteneriatului cu platforma licențiată de exchange CryptoCoin.PRO.

Pionier al industriei crypto, platforma CryptoCoin.PRO este complet licențiată pentru operațiuni cu criptomonede în conformitate cu legislația UE și acceptă plata cu cardul în orice monedă și retragerile în conturi bancare în euro.

Prin soluțiile noastre complet reglementate, ajutăm proiectele din industria crypto și blockchain să depășească barierele cu care se confruntă din punct de vedere al adopției, facilitând deschiderea către utilizatori din întreaga lume prin integrarea serviciului de plata cu card si cont bancar. Suntem încântați să demarăm colaborarea cu Lanceria, un proiect de tehnologie menit să susțină ecosistemul de freelancing, iar astfel să avem o contribuție activă la promovarea unui proiect de viitor în spațiul crypto, bazat pe know-how românesc”, a declarat Tudor Motreanu, Chief Financial Officer, CryptoCoin.PRO.

LANCERIA este cel mai nou proiect 100% românesc dezvoltat cu tehnologia blockchain, o inițiativă antreprenorială, care a reușit să atragă o finanțare de peste un milion de dolari în nici 24 de ore, din partea comunității și investitorilor, la mai puțin de o lună de la înființare. Potrivit reprezentanților companiei, acest parteneriat deschide practic operațiunile cu criptomonede către freelanceri și companii deopotrivă, inclusiv pe piața platformelor de tip marketplace în care activează LANCERIA.

“Considerăm parteneriatul cu CryptoCoin.Pro nu doar ca pe un motiv de bucurie, ci un demers necesar, de foarte mare utilitate, pe o piață globală a veniturilor rulate prin platforme dedicate freelancerilor estimată la 3.2 miliarde de dolari în 2020 și la peste 9 miliarde până la finalul anului 2027. Pentru LANCERIA, acest parteneriat ne aduce cu încă un pas mai aproape de obiectivul nostru de a elimina sau reduce la minimum taxele și comisioanele, prin introducerea opțiunii de plăți prin criptomonede alături de cele în lei sau valută”, a afirmat Robert Tudor, COO și Co-Fondator LANCERIA.

Integrarea soluției oferite de CryptoCoin.PRO în platformele proiectelor LANCERIA face ca procesul de conversie a peste 140 de valute în LANC și invers să fie un proces simplu, sigur și intuitiv, accesibil tuturor freelancerilor din industrii creative sau de cercetare și profesiilor liberale, pe de-o parte, cât și clienților lor, pe de alta.

 

Despre LANCERIA

Fondată la începutul lunii mai, LANCERIA este o inițiativă independentă, 100% românească, în plină dezvoltare, care a convins comunitatea și investitorii  la mai puțin de o lună de la înființare, atrăgând o finanțare de peste un milion de dolari în nici 24 de ore.Cu o echipă de peste 10 pasionați de tehnologie cu experiență amplă în domeniul Blockchain și AI sau specialiști în domenii conexe, LANCERIA este noul proiect crypto românesc menit să revoluționeze piața serviciilor din industriile creative și din ecosistemul digital din întreaga lume.

În ansamblul său, proiectul LANCERIA va reuni trei platforme online, construite pe tehnologia blockchain: una dedicată freelancerilor, una pentru pasionații de gaming și a treia pentru amatorii de NFTs, cărora li se pregătește un marketplace pentru arta digitală. Cele trei platforme se vor baza pe tokenul LANC, emis în 350 milioane bucăți, care poate fi achiziționat de oricine de pe exchange-uri internaționale.

 

Despre CryptoCoin.PRO

Pionier și lider în industria crypto, CryptoCoin.PRO este o platformă de exchange licențiată care permite utilizatorilor să cumpere și să vândă criptomonede, alegând dintr-un portofoliu ce cuprinde peste 120 de criptoactive.

Lansată în 2017, platforma CryptoCoin.PRO oferă și o suită completă de servicii pentru clienți din mediul privat sau instituțional: brokeraj pentru criptomonede, servicii de OTC desk, servicii de consultanță, infrastructură și suport tehnic pentru startup-urile care doresc să își lanseze propria criptomonedă, precum și soluții de tranziție între FIAT și crypto pentru multiple proiecte blockchain, exchange-uri și aplicații de tip DApps.

Soluția de plată FIAT dezvoltată de CryptoCoin.PRO permite accesul rapid și simplu la crypto în cel mai sigur mod și la un cost eficient, facilitând conversia dintre metodele tradiționale de plată și activele crypto în peste 180 de țări.