Cristi Moga preia poziția de Head of Capital Markets al firmei Cushman & Wakefield Echinox

Cushman & Wakefield Echinox îl numește pe Cristi Moga în poziția de Head of Capital Markets, el urmând să coordoneze activitatea echipei de tranzacții cu active imobiliare în scop investițional.

Cristi s-a alăturat echipei Cushman & Wakefield Echinox în octombrie 2015, iar din anul 2018 a fost promovat ca Head of Research. El a fost implicat în realizarea de analize și studii de piață în toate segmentele pieței imobiliare, respectiv rezidențial, retail, birouri, industrial și hotelier. În cei șase ani în care a lucrat în departamentul de research, Cristi a realizat peste 80 de studii personalizate, oferind soluții pentru proiecte de dezvoltare și de investiții cu o valoare cumulată de peste 2 miliarde de euro.

Cristi Moga, Head of Capital Markets Cushman & Wakefield Echinox: „Sunt încântat că mi s-a încredințat oportunitatea de a conduce departamentul de Capital Markets și am încredere că experiența ultimilor ani reprezintă o bază solidă pentru noul meu rol. Implicarea în proiecte variate și complexe m-a ajutat să analizez și să înteleg activele imobiliare din perspectiva tuturor părților implicate și a întregului ciclu de dezvoltare, operare și tranzacționare.”

Anterior venirii sale în echipa Cushman & Wakefield Echinox, Cristi a lucrat timp de aproape 10 ani ca jurnalist pentru Ziarul Financiar, unde a acoperit domeniul imobiliar și piața avocaturii de business, realizând de-a lungul timpului peste 5.000 de articole.

Oana Iliescu, Managing Director, Cushman & Wakefield Echinox: „Cristi este un profesionist recunoscut și respectat pe piața imobiliară din România, atât din perspectiva rolului de jurnalist, cât și din cea de coordonator al departamentului nostru de Research. Cu experiența, creativitatea și entuziasmul lui pentru acest nou rol și alături de echipa experimentată pe care o va coordona, suntem convinși că vom fi foarte bine pozitionați să livrăm soluții inovatoare și valoare adăugată pentru clienții noștri.”

Departamentul de Capital Markets al Cushman & Wakefield Echinox a fost implicat în ultimii 5 ani în tranzacții cu o valoare cumulată de peste 600 de milioane de euro, acoperind toate segmentele pieței imobiliare. În prezent, compania gestionează mandate exclusive şi co-exclusive de vânzare a unor proprietăţi cu o valoare de piaţă de peste 100 de milioane de euro.

Cushman & Wakefield Echinox, afiliatul exclusiv al Cushman & Wakefield în România, deținut și operat independent, cuprinde o echipă de peste 80 de profesioniști și colaboratori ce oferă o gamă completă de servicii de consultanţă imobiliară investitorilor, dezvoltatorilor, proprietarilor și chiriașilor. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul companiei www.cwechinox.com.

Cushman & Wakefield, unul dintre liderii globali în domeniul serviciilor imobiliare comerciale, cu 50.000 de angajați în 60 de țări, ajută chiriașii, proprietarii și investitorii în optimizarea valorii activelor. Cu venituri de 7,8 miliarde de dolari, serviciile principale ale companiei sunt: consultanță în gestionarea activelor şi investițiilor, piețe de capital, închirieri, administrarea proprietăților, reprezentarea chiriașilor, management de proiect, evaluare, design şi proiectare. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul companiei www.cushmanwakefield.com.