Cristian Onețiu, prima dată pe scena TEDxCluj, în ediția aniversară de 10 ani

Antreprenorul, business mentorul și autorul cărții Start în antreprenoriat, Cristian Onețiu va participa pentru prima dată ca speaker invitat la seria de conferințe TEDxCluj, în ediția specială 10 ani Together, care va avea loc pe 12 iunie 2021 la BT Arena.

Evenimentul va aduce în fața publicului, în sală, dar și online, peste 25 de invitați de renume pe scena TEDxCluj, în această ediție aniversară a 10 ani. Un bun prilej pentru Cristian Onețiu de a trece în revistă, în cadrul unui discurs presărat cu mult umor, informații esențiale desprinse din profunzimea propriului contact cu eșecul falimentului, dar și cu gestionarea succesului. Pe scurt, spune chiar el, cum și ce să faci să eșuezi pentru a învăța să ai succes.

Când mă gândeam mai puțin la experiențe noi sau inedite, mai ales în zona mentoringului sau cea a public speaking-ului, iată, am primit o invitație care vine și cu o premieră pentru mine: un discurs la seria de conferințe TEDxCluj, într-un moment aniversar a 10 ani de povești inspiraționale pentru noi toți. Așa că, lăsându-mă și eu inspirat de acest moment de retrospectivă, de filmul <How to Loose a Guy in 10 days> și, evident din fapte reale, voi susține un discurs intitulat  <Cum să pierzi un antreprenor în 10 ani>. Care va conține 10 pași foarte interesanți pentru un om de afaceri de (in)succes. Nu sunt pași din cărți sau din cursuri de antreprenoriat, sunt cei pe care i-am făcut chiar eu și care m-au făcut să eșuez de 4 ori în primii 5 ani ca să învăț apoi în restul de 10 și să ajung la succesul, prosperitatea și independența financiară de astăzi. Vă dezvălui acum doar câteva cuvinte sau sintagme cheie ale discuției, precum <pasiune, <fii primul!>, <delegare>, <scalare, <cel mai bun> – și vă spun doar atât: doar par pozitive, depinde de context”, spune cofondatorul Life Care, astăzi cea mai mare companie de vânzări directe fondată local, din România și din sud-estul Europei, pe piața de produse bio, naturale și vegane.

TED este o marcă a conferințelor în care unii dintre cei mai importanți gânditori și activiști ai lumii sunt invitați să împărtășească informații din domeniile de care sunt pasionați. TED își definește misiunea ca „idei care merită să fie răspândite”. TEDx Cluj a organizat în 10 ani peste 35 de evenimente având invitați 230 de speakeri naționali și internaționali și peste 10.000 de participanți.