Cushman & Wakefield Echinox: Brutăria artizanală Pain Plaisir deschide o noua locaţie în proiectul de birouri J8 Office Park

Brutăria artizanală Pain Plaisir va inaugura în luna noiembrie a acestui an o nouă locație în București cu o suprafaţă de 68 metri pătraţi în cadrul proiectului de birouri J8 Office Park din Bucureşti, dezvoltat de Portland Trust, printr-o tranzacţie intermediată de compania de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox.

Fondată în 2013 de Irina Stăncescu și Tom Rees, Pain Plaisir este o brutărie artizanală care oferă clienților produse de brutărie și patiserie proaspete, cu maia şi fără coloranţi, amelioranţi sau conservanţi. Compania deține trei magazine în București, în Kiseleff, Floreasca şi Enescu, folosește majoritar ingrediente și materii prime locale și a creat o comunitate în jurul brutăriei și a ideii de pâine ca element central al mesei, la care se adună toată familia. Pain Plaisir se va concentra pe deschiderea de magazine “aproape de casă”, pentru moment doar în București, deoarece pâinea artizanală trebuie consumată proaspătă și cumpărată aproape zilnic, în lipsa agenților de conservare și afânare. Pain Plaisir estimează o cifră de afaceri de 2.5 milioane euro în 2021, obținută alături de o echipă de peste 60 de angajați.

Dana Radoveneanu (foto), Senior Consultant Retail Agency Cushman & Wakefield Echinox: „Suntem bucuroși să anunțăm securizarea primei locații Pain Plaisir într-un proiect de birouri din București, și suntem siguri că atât chiriașii proiectului J8 Office Park, cât și rezidenții zonei Bucureștii Noi vor fi încântați să beneficieze de proximitate față de produsele preparate cu mare atenție de echipa Pain Plaisir.”

Irina Stăncescu, Cofondator Pain Plaisir: „Amplasarea noului magazin se încadrează perfect în planurile noastre de dezvoltare, prin care ne dorim să ajungem în cartiere rezidențiale, mai aproape de clienții noștri. Prin prisma locației excelente, J8 Office Park ne deschide mai multe zone de interes – cartierul Dămăroaia, Străulești, Parc Bazilescu și drumul spre Mogoșoaia.”

Florin Furdui, Country Manager Portland Trust: „Prin proiectul J8 Office Park ne dorim să creăm un hub modern care să ofere servicii de retail diversificate de care să beneficieze atât chiriașii noștri, cât și întreaga comunitate din zonă. Ne bucurăm să găsim în Pain Plaisir un partener ale cărui valori sunt aliniate cu misiunea Portland Trust de a livra servicii de înaltă calitate.”

Proiectul J8 Office Park, (www.j8officepark.ro) situat în zona Bucureștii Noi (Strada Jiului), va avea două clădiri de birouri, însumând o suprafață totală de 46.000 metri pătrați, cu o structură de tip 2S+P+7E, iar termenul de finalizare este august 2021. Specificațiile tehnice avansate ale J8 Office Park vor oferi garanții de igienă și siguranță fără precedent în orice alt proiect imobiliar de birouri din București. Sistemul de ventilație care asigură 100% aer curat, filtrele de aer HEPA care elimină 99,995% din contaminanții microscopici, tehnologiile de dezinfectare UV-C și sistemele fără atingere (touch-less) din întregul complex poziţionează J8 Office Park ca fiind primul proiect dintr-o nouă generație de clădiri de birouri.

 

Cushman & Wakefield Echinox, afiliatul exclusiv al Cushman & Wakefield în România, deținut și operat independent, cuprinde o echipă de peste 90 de profesioniști și colaboratori ce oferă o gamă completă de servicii de consultanţă imobiliară investitorilor, dezvoltatorilor, proprietarilor și chiriașilor. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul companiei www.cwechinox.com.

Cushman & Wakefield, unul dintre liderii globali în domeniul serviciilor imobiliare comerciale, cu 50.000 de angajați în 60 de țări, ajută chiriașii, proprietarii și investitorii în optimizarea valorii activelor. Cu venituri de 7,8 miliarde de dolari, serviciile principale ale companiei sunt: consultanță în gestionarea activelor şi investițiilor, piețe de capital, închirieri, administrarea proprietăților, reprezentarea chiriașilor, management de proiect, evaluare, design şi proiectare. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul companiei www.cushmanwakefield.com.