Diaverum România și-a mutat sediul în Charles de Gaulle Plaza

FORTIM Trusted Advisors, companie membră a Alianței BNP Paribas Real Estate în România, a asistat DIAVERUM România în procesul de relocare a birourilor sale în clădirea Charles de Gaulle Plaza, una dintre clădirile reprezentative pentru București, situată în apropierea parcului Herăstrău.

 

Pentru a sprijini creșterea activității companiei, DIAVERUM Romania a decis expansiunea și relocarea operațiunilor într-un spațiu de birouri mai mare și mai eficient care să ofere condiții optime dezvoltării business-ului. Charles de Gaulle Plaza, clădirea de birouri situată într-o zonă privilegiată a Bucureștiului, a reprezentat o soluție sustenabilă pentru mutarea de succes a companiei. Diaverum a închiriat 765 mp, ceea ce reprezintă aproximativ 65% din etajul al-14-lea, emblematic pentru clădire, datorită terasei circulabile care oferă o vedere spectaculoasă către parcul Herăstrău.

“Costurile și eficiența spațiului au fost două aspecte importante pentru noi, având nevoie să asigurăm condiții optime pentru creșterea activității. FORTIM Trusted Advisors a reușit să identifice acel spațiu care să răspundă în mod ideal obiectivelor și cerințelor noastre. Sprijinul total acordat de FORTIM Trusted Advisors pe parcursul procesului de închiriere, inclusiv în finalizarea tranzacției, a fost de mare ajutor”, a declarat Viorel Simion, Managing Director DIAVERUM România.

“Suntem onorați că am avut oportunitatea de a asista echipa DIAVERUM România în procesul de relocare, demarat în luna august a anului trecut. Mai mult, suntem mândri că am reușit mutarea în Charles de Gaulle Plaza, o clădire reprezentativă pentru piața de birouri din București, îndeplinind totodată obiectivul de eficientizare a costurilor și a spațiului”, a menționat Daniel Ilinca (foto dreapta), Senior Office Advisor în cadrul FORTIM Trusted Advisors, responsabil pentru acest proces de relocare.

 

Costin Nistor (foto stânga), Managing Director FORTIM Trusted Advisors a adăugat: “Prin această tranzacție, dorim să confirmăm viziunea noastră asupra pieței de închirieri de birouri din București și să ne exprimăm încrederea în evoluția pozitivă a pieței locale de birouri în ciuda unui context cu multe provocări generate de pandemie. Aceasta este a doua tranzacție pe care FORTIM Trusted Advisors o încheie în București, în zona CBD, în mai puțin de 6 luni.”

Despre DIAVERUM ROMANIA

Diaverum este un furnizor mondial de top de servicii de îngrijire renală, deservind aproape 40.000 de pacienți cu 6 milioane de tratamente anual. Serviciul principal oferit de companie este hemodializa, dar oferă de asemenea și un portofoliu extins de tratamente, de la îngrijirea preventivă la dializa peritoneală.

În România, DIAVERUM operează 27 de clinici de Nefrologie și Dializă situate în București, Brașov, Sibiu, Mediaș, Miercurea Ciuc, Odorheiu Secuiesc, Roman, Bistrița, Oradea, Târgu Jiu, Călărași, Constanța, Brăila, Galați, Focșani, Buzău, Bușteni, Târgu Mureș, Craiova și Petroșani, în care aproximativ 1.100 de angajați oferă cele mai bune îngrijiri pentru a le permite pacienților să ducă o viață împlinită.

Începând cu 2016, Diaverum România este al doilea cel mai mare furnizor privat de servicii de dializă.

DIAVERUM ROMÂNIA | Membrii Consiliului Director sunt Viorel SIMION – director general, Ovidiu BRADU – director operațional, Raluca MALANCA – PR, comunicare, calitate și conformitate, Cătălin TACU – director medical, Cătălin STROE – director asistență medicală.

Despre FORTIM Trusted Advisors

FORTIM Trusted Advisors este o companie membră a Alianței BNP PARIBAS Real Estate în România, având sediul central în București și două subsidiare în țară, la Cluj-Napoca și Târgu Mureș. Compania

oferă o gamă completă de servicii de consultanță imobiliară cu valoare adăugată prin îmbinarea know-how-ului local cu viziunea internațională. Lista serviciilor include Închirieri Spații Birouri și Industriale, Reprezentare Exclusivă a Chiriașilor și Servicii de reprezentare a Proprietarilor, Evaluare, Consultanță, Cercetare de piață, inclusiv servicii de administrare a proprietăților, cu peste 100.000 mp în prezent sub administrare.

FORTIM Trusted Advisors | Membrii Consiliului Director sunt Costin Nistor – Managing Director, Nicolae Ciobanu – Managing Partner, Head of Advisory și Bogdan Cange – Managing Partner, Business Development.