Premiile revistei Business Press 2016

Pe 19 ianuarie 2016, Grupul Business Press a organizat la Restaurant Cocoşu Roşu – Salonul Aristocrat, cea de a 15 a ediţie aniversară. În toată această perioadă, Grupul Business Press s-a remarcat în faţa cititorilor săi cu apariţiile publicistice ale revistelor Business Press, Business Press Construct, Business Press Medical şi Business Press Agricol, ca mărci reprezentative ale presei de afaceri.

Gala Premiilor Business Press Agricol 2014

Grupul Business Press a organizat şi în acest an tradiţionala Gală a Pre­miilor Business Press Agricol, la care au luat parte circa 100 de invitaţi – reprezentanţi ai marilor companii din do­meniu, fermieri, colaboratori ai re­vis­tei şi jurnalişti. Evenimentul a avut loc pe 25 noiembrie în Salonul Aris­to­crat al Restaurantului Cocoşu’ Roşu din Bucureşti, iar în deschidere s-a de­rulat o sesiune de dezbateri tematice, principalele discuţii vizând subiecte de interes major, precum “România agri­co­lă, încotro? Perspectivele agricultu­rii româneşti până în anul 2020”.

„Gala Premiilor Business Press 2013” – „Conferinţa Business Press Agricol 2013”

In data de 5 decembrie 2013 au avut loc cele două eveniemnte de referinţă ale Grupului Business Press: Gala Premiilor de Excelenţă şi Conferinţa tematică pe agricultură.

„Gala Premiilor Business Press” – editia 2012

Evenimentul a avut loc pe data de 12 Decembrie 2012, in Salonul Aristocrat al Restaurantului Cocosu Rosu din Bucuresti.

„Gala Premiilor Business Press” – editia 2011

Evenimentul a avut loc la sfarsitul lunii noiembrie, in Salonul Aristocrat al Restaurantului Cocosu Rosu din Bucuresti.

„Gala Premiilor Business Press” – editia 2010

Evenimentul a avut loc la sfarsitul lunii noiembrie, in Sala Bizantina a Cercului Militar National din Bucuresti.

„Premiile Business Press Agricol” – editia 2010

In data de 29 octombrie 2010, a avut loc la Cercul Militar National, conferinta Business Press Agricol cu tema ”Atragerea de fonduri si investitii in domeniul agricol – solutia optima pentru redresarea economiei romanesti”.

„Gala Premiilor Business Press” – editia 2009

Evenimentul a avut loc la Centrul Cultural Metropolitan pentru Tineret, bucurandu-se de parteneriatul Primariei Sectorului 1.

„Premiile Business Press Construct” – editia 2009

In luna octombrie 2009, a avut loc la Centrul Cultural Metropolitan pentru Tineret, decernarea „Premiilor Business Press Construct”, eveniment ajuns la a VI-a edi]ie, cu participarea unor importanti manageri ai companiilor din domeniul constructiilor.

„Gala Premiilor Business Press” – editia 2008

O manifestare cu traditie in lumea oamenilor de afaceri si a presei de specialitate, Gala Premiilor Business Press, ajunsa la cea de-a opta editie, a avut loc pe 26 noiembrie 2008 la sala „Ioan SOCEC” din incinta Camerei de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti.

„Premiile Business Press Construct” – editia 2008

Evenimentul anual de decernare a Premiilor Business Press Construct, aflat la a cincea editie, a avut loc la data de 30 septembrie 2008, in sala Dacia din cadrul Camerei de Comert si Industrie.

„Cartea de Aur a Constructorilor”

Cu ocazia acestui eveniment a fost lansata „Cartea de Aur a Constructorilor din Romania”, lucrare editata de Business Press, ce reprezinta o recunoastere adusa generatiilor de constructori din Romania. Cartea contine mesajul si aprecierile specialistilor din domeniu, prezentari ale realizarilor acestora si profiluri de companie.

„Gala Premiilor Business Press” – editia 2007

Cea de-a saptea editie a „Galei Premiilor Business Press” a avut loc miercuri, 28 noiembrie 2007, la Sala „George Assan” din incinta Camerei de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti.

„Premiile Business Press Construct” – editia 2007

Evenimentul a avut loc pe 26 septembrie 2007, gazduit de Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti – Sala Ioan SOCEC.

„Premiile Business Press” – Sesiunile Proiectare-Arhitectura si Utilaj Construct

In vara anului 2007, mai precis in ziua de 27 iunie, a avut loc decernarea „Premiilor Business Press – Sesiunea Proiectare-Arhitectura si Sesiunea Utilaj Construct – organizata de societatea Business Press Grup si revista oamenilor de afaceri Business Press. Manifestarea s-a desfasurat in sala „Ioan Socec” a CCIB, bucurandu-se de parteneriatul de exceptie al Camerei de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti.

„Gala Premiilor Business Press” – editia 2006

Desfasurata la sfarsitul anului 2006, cea de a sasea editie a Galei Premiilor Business Press a adus in prim-plan oameni de afaceri si firme de prestigiu, banci si societati financiare care au inregistrat succese notabile pe parcursul anului 2006. Gazda evenimentului a fost Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti, sala George Assan.

„Premiile Business Press Construct” – editia 2006

In toamna anului 2006, mai precis in ziua de 12 octombrie, Centrul Cultural Metropolitan – Serviciul de Promovare Activitati Cultural-Sportive pentru Tineret – Directia Comunicare Integrare Europeana Primaria Sector 1 a gazduit decerarea Premiilor Business Press Construct, Editia 2006.

„Gala Premiilor Business Press” – editia 2005

Decembrie 2005. In inima Bucurestilor, la Palatul Cercului Militar, s-a desfasurat Gala Premiilor Business Press – 2005. Impodobita ca pentru un eveniment de zile mari, superba Sala Bizantina a gazduit un adevarat spectacol de sfarsit de an.

„Premiile Business Press Construct” – editia 2005

In data de 27 octombrie 2005, la Centrul Metropolitan pentru Tineret – ADP Sectorul 1 – a avut loc Decernarea Premiior Business Press Construct Editia 2005, organizata de Societatea Business Press Grup si Revista Oamenilor de Afaceri „Business Press”.

„Gala Premiilor Business Press” – editia 2004

La sfarsitul anului 2004 a avut loc Gala anuala a decernarii Premiilor Business Press. Palatul Cercului Militar National – Sala Bizantina – a gazduit festivitatea de premiere a celor mai valoroase initiative economico-financiare.

„Gala Premiilor Business Press” – editia 2003

Pe data de 2 decembrie 2003 a avut loc Gala „Premiilor Business Press”. In Sala Bizantina a Cercului Militar National a avut loc festivitatea de premiere, de catre Grupul Business Press, a celor mai valoroase actiuni si initiative din economia romaneasca.

„Gala Premiilor Business Press” – editia 2002

Sfarsitul anului 2002 a gazduit manifestarea de decernare a premiilor anuale ale Revistei Oamenilor de Afaceri BUSINESS PRESS. Dupa un an de eforturi, incununate mai mult sau mai putin de succese, cele mai valoroase initiative si actiuni de afaceri au fost rasplatite cu diplome si cupe, premii care incununeaza o perioada prospera si prolifica atat a personalitatilor aflate in fruntea unor institutii si societati, cat si a echipelor pe care le conduc.