Hotelul Radisson Blu București anunță o transformare grandioasă a zonei de lobby și de grădină

Radisson Hotel Group, unul dintre cele mai mari și mai dinamice grupuri hoteliere din lume, anunță o relansare grandioasă a hotelului, Radisson Blu București, în urma unei investiții majore de capital în valoare de 24 milioane de euro. Hotelul de renume mondial repoziționează astfel marca superioară a Radisson Blu, lider pe piața din România, printr-o transformare elegantă și sofisticată a lobby-ului și a grădinii și prin creșterea numărului de camere, la peste 600.

Proiectat pentru a inspira experiențe de neuitat la fiecare sejur, Hotelul Radisson Blu București este gata să dezvăluie în iunie 2021 un nou lobby bar și o grădină interioară cu piscină și zonă de luat masa, ce va oferi oaspeților o ambianță elegantă și sofisticată. Noul concept, care schimbă barul din lobby, grădina și zona piscinei, a fost creat în jurul următoarelor direcții: creșterea locurilor disponibile din interior și exterior și reamenajarea într-un stil modern a barurilor aflate în interior și exterior. Designul și funcționalitatea noilor spații vor crea o ambianță perfectă pentru experiențe culinare individuale sau evenimente private speciale.

Proiectul de investiții va continua cu extinderea complexului Radisson Blu prin adăugarea a 200 de camere noi, cu un concept nou și aspect modern. Noile camere sunt amplasate în clădiri complet renovate, inclusiv cu echipamente noi, de ultimă generație, care asigură confortul și siguranța viitorilor oaspeți. Cu un total de 623 de camere și apartamente, Radisson Blu București devine astfel unul dintre cele mai mari hoteluri de 5 stele din Europa Centrală și de Est, oferind un lobby nou, un lounge interior cu grădină și zone comune, în plan deschis.

Sonja Dive-Dahl, Directorul General al Hotelului Radisson Blu & Park Inn by Radisson București, a declarat: „Așteptăm cu nerăbdare să ne încântăm oaspeții cu un nou lobby bar și cu o grădină interioară, transformate pentru experiențe unice. Echipa mea de oameni pasionați și bine pregătiți așteaptă cu nerăbdare să ofere clienților ospitalitatea noastră de renume mondial și tot ce este mai bun, desprins din valorea noastră de bază – Fiecare moment contează”.

Vlad Dragoescu, Owner Representative, a adăugat: „Proiectul de extindere și renovare a Hotelului Radisson Blu București include un aspect modern și elegant, care va satisface cele mai exigente așteptări ale viitorilor călători în scop de afaceri și scop turistic, oferind în același timp cel mai înalt nivel de siguranță și confort. Suntem încântați să lansăm acest proiect de extindere si de renovare, care face parte din programul nostru de dezvoltare 24 MEUR și care vizează asigurarea poziției de lider pe piață pentru acest complex renumit de ospitalitate”.

Pandemia a adus industriei de ospitalitate o provocare fără precedent. Strategiile de aplatizare a curbei COVID-19, cum ar fi lockdown comunitar, distanțarea socială, comenzile la domiciliu, restricțiile de deplasare și mobilitate au dus la o scădere dramatică a cererii pentru afacerea noastră. În timp ce industria ospitalității se recuperează lent, criza COVID-19 continuă să aibă un impact profund asupra modului în care afacerile din sectorul ospitalității operează. Trecând prin schimbări substanțiale ale operațiunilor în timpul COVID-19 pentru a asigura sănătatea și siguranța angajaților și a clienților, Hotelul Radisson Blu Bucuresti este acum gata să alinieze protocoalele de sănătate și siguranță implementate, alături de noile caracteristici operaționale și de proiectare pentru a oferi experiențe noi clienților.

Alte caracteristici cheie ale hotelului constau în cinci restaurante, trei baruri, piscină interioară și în aer liber, precum și unsprezece spații de întâlnire de înaltă clasă, potrivite pentru până la 650 de persoane, în stil de recepție. Situat în inima orașului, Hotelul Radisson Blu București este ideal pentru călătorii de afaceri și de agrement – și este la doar 25 de minute de Aeroportul Internațional Henri Coandă din București.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați: https://www.radissonhotels.com/en-us/hotels/radisson-blu-bucharest.

 

DESPRE RADISSON BLU

Radisson Blu este un brand hotelier de lux, care oferă servicii personalizate, în spații elegante. Acordând o atenție deosebită micilor detalii care fac diferența, Radisson Blu inspiră experiențe de neuitat la fiecare sejur. Hotelurile și stațiunile noastre oferă o gamă completă de produse și servicii inovatoare, oferind experiențe autentice oaspeților cu o atitudine Yes I Can! Distinctivă. Hotelurile Radisson Blu pot fi găsite în marile orașe, aeroporturi și destinații de agrement. Oaspeții și partenerii de afaceri își pot îmbunătăți experiența cu Radisson Blu participând la Radisson Rewards, un program global de loialitate care oferă beneficii și recompense excepționale.

Radisson Blu face parte din Radisson Hotel Group, care include și Radisson Collection, Radisson, Radisson RED, Park Plaza, Park Inn by Radisson și Country Inn & Suites by Radisson.

Pentru rezervări și mai multe informații, vizitați www.radissonhotels.com/blu.

LinkedIn  Instagram  Twitter  Facebook

 

DESPRE RADISSON HOTEL GROUP

Radisson Hotel Group este unul dintre cele mai mari grupuri hoteliere din lume, cu șapte mărci distincte de hoteluri și mai mult de 1.400 de hoteluri în funcțiune și în curs de dezvoltare în întreaga lume. Portofoliul Radisson Hotel Group include Radisson Collection, Radisson Blu, Radisson, Radisson RED, Park Plaza, Park Inn by Radisson și Country Inn & Suites by Radisson.

Radisson Rewards este programul nostru global de fidelitate care oferă moduri unice și personalizate pentru momente memorabile care contează pentru oaspeții noștri. Radisson Rewards oferă beneficii excepționale de loialitate oaspeților noștri, planificatorilor de întâlniri, agenților de turism și partenerilor de afaceri. 

Radisson Meetings plasează oaspeții și nevoile acestora în centrul ofertei sale și tratează fiecare întâlnire sau eveniment mai mult decât ca pe o simplă dată din calendar. Radisson Meetings este construit în jurul a trei angajamente puternice: Personal, Profesional și Memorabil, oferind în același timp elementele sofisticate și semnătura noastră Yes I Can!, alături de 100% neutralitate de carbon. 

Peste 95.000 de membri globali ai echipei lucrează pentru Radisson Hotel Group și pentru hotelurile autorizate să funcționeze în sistemele sale.

Pentru rezervări și mai multe informații, vizitați www.radissonhotelgroup.com/media.

LinkedIn  Instagram  Twitter  Facebook YouTube