Inspirat de noua gamă de parfumuri Attraction Desire, AVON lansează primul joc dedicat reaprinderii pasiunii în cuplu

După un an de pandemie, rutina de cuplu s-a schimbat. Vacanțele au fost înlocuite cu serialele pe canapea, cinele romantice cu jocuri de societate și aniversările s-au petrecut… în pijamale.

În luna iubirii, AVON își propune să reaprindă pasiunea în cuplu cu noua gamă de parfumuri Attraction Desire, pentru ea și el, lansată împreună cu primul joc al brandului pentru cupluri – Quiz-ul ÎndrăgosTestul și boardgame-ul The Attraction Desire Game.

 

Noua gamă de parfumuri Attraction Desire stimulează simțurile, trezește o atracție irezistibilă și readuce senzualitatea la cote maxime

Create de parfumiera româncă Gabriela Chelariu, noile parfumuri au la bază note irezistibile de cireșe negre și oferă o explozie de senzații ce încântă simțurile.

Attraction Desire pentru Ea aprinde scânteia pasiunii cu aroma cireșelor negre, ce se îmbină subtil cu note de iasomie orientală și chihlimbar, în timp ce esența Attraction Desire pentru El se distinge prin accentele picant-lemnoase, dublate de note de orris.

Asemeanea unui parfum elixir, Attraction Desire reaprinde pasiunea arzătoare și se transformă în secretul iubirii care nu se stinge.

 

Completează ÎndrăgosTESTUL și află care este nivelul pasiunii în viața ta de cuplu

Avon invită cuplurile să își măsoare nivelul pasiunii din relație, prin ÎndrăgosTEST, Quiz-ul special creat pentru a reaprinde pasiunea. Îndrăgostiții au șansa de a câștiga premii precum o ședință foto profesională în doi cu fotografa Christina One sau unul din cele 100 de seturi cadou Attraction Desire pentru Ea și El.

 

Jocurile Pasiunii – primul joc creat de Avon pentru a ajuta cuplurile să își reaprindă pasiunea

Fiecare carte de joc reprezintă o provocare, iar în fiecare zi a lunii februarie cuplurile se pot bucura de o activitate diferită împreună, menită să retrezească emoția de la începutul relației.

Jocul Attraction Desire poate fi descărcat aici, pentru a redescoperi pasiunea alături de persoana iubită.

 

Despre AVON

AVON este prezent de peste 22 de ani pe piața din România, timp în care și-a menținut o poziție de top în preferințele consumatorilor, reușind în același timp să pună bazele uneia dintre cele mai mari comunități de femei. Compania este preocupată nu numai să aducă frumusețe și independenţă femeilor, dar și să le îmbunătățească viața, promovând respectul pe care societatea îl datorează rolului lor în dezvoltarea socială și militând continuu pentru sănătatea și standardul lor de viață.