Johnson & Johnson este recunoscută cu certificarea Best Places to Work în România pentru anul 2021

Johnson & Johnson, lider global în domeniul sănătății, anunță că recent a fost recunoscută și premiată ca fiind unul dintre angajatorii de top din România. Best Places to Work este un program internațional de certificare HR care oferă angajatorilor din diferite țări posibilitatea de a afla mai multe despre implicarea și satisfacția angajaților lor și de a-i onora pe cei care oferă o experiență de lucru remarcabilă, la cele mai înalte standarde în ceea ce privește mediul de muncă.

Pentru Johnson & Johnson, toate elementele analizate pentru certificare, de la leadership la responsabilitate socială corporativă, practici de HR, la munca în echipă și punctajul lor favorabil ridicat îi aduc mai aproape de scopul lor de a schimba profund traiectoria sănătății pentru umanitate, începând cu propria organizație.

Mediul de lucru şi cultura organizaţională este în concordanță cu Crezul companiei, un document de peste 75 de ani care ghidează toate deciziile luate de Johnson & Johnson și care pune angajaţii pe primul loc. Pe lângă responsabilitatea companiei  față de pacienți, medici și comunități, codul de conduită evidențiază, de asemenea, angajamentul față de echipa Johnson & Johnson: Suntem responsabili față de angajații noștri și eu cred că valorile companiei sunt  pentru și despre colegii nostri. La J&J România, construim un mediu în care Crezul este practicat zilnic și în care toți oamenii simt că nevoile noastre  individuale sunt respectate și valorizate, oferind șanse egale tuturor membrilor echipei, indiferent de gen, vârstă, naționalitate sau apartenență la un anumit grup social”, afirmă Maria Eftim, HR Leader , Johnson & Johnson România.

„Trebuie să recunosc , mai ales în astfel de momente, că este un privilegiu să fac parte dintr-o companie care este recunoscută pentru grija, atât de profundă, față de angajații săi și care ne îndrumă să trăim Our Credo, asigurând acțiuni de zi cu zi care contribuie la atingerea misiunii noastre, aliniate în întregime cu propriile mele valori și principii”, spune  Sévan Kaloustian, Managing Director Janssen, Companiile Farmaceutice ale Johnson & Johnson în România şi Adiministrator Johnson & Johnson.

În special în 2020 și 2021, a fi sănătos din punct de vedere fizic și mental a jucat un rol esențial în îmbunătățirea calității vieții angajaților. Compania a promovat o serie de inițiative pentru wellbeing cum ar fi un program flexibil de lucru, timp prelungit pentru pauza de prânz sau sesiuni de yoga și mindfulness pentru care au avut parte de o implicare extraordinară din partea angajaților, aceștia fiind foarte recunoscători pentru grija companiei față de ei.

„Pe parcusul celor 134 de ani de activitate, am creat constant soluții inovatoare pentru pacienții noștri și este extrem de important să îi recunoaștem pe cei care fac ca totul să fie posibil: angajații noștri. Țin să le mulțumesc pentru angajamentul și pasiunea lor de a promova o cultură a mediului de lucru care îmbină cu succes echilibrului dintre viața profesională și cea privată, mai ales, în ultimul an și jumătate”, adaugă Sévan Kaloustian, Managing Director Janssen, Companiile Farmaceutice ale Johnson & Johnson în România şi Adiministrator Johnson & Johnson.

 

Despre Johnson & Johnson

În cadrul Johnson & Johnson, credem că o sănătate bună stă la baza vieților vibrante, a comunităților prospere și a progresului. De aceea, de mai bine de 130 de ani, am depus toate eforturile pentru a menţine sănătatea oamenilor, la orice vârstă și în orice etapă a vieţii. Azi, în calitate de cea mai mare și mai extinsă companie din lume dedicată îngrijirii sănătății, ne întărim angajamentul de a ne folosi această dimensiune în slujba binelui. Facem eforturi să îmbunătățim accesul și accesibilitatea, să creăm comunități mai sănătoase și să oferim posibilitatea tuturor oamenilor, oriunde s-ar afla, să aibă o bună sănătate mintală, un corp sănătos și să beneficieze de un mediu înconjurător sănătos. Cu pasiune, știință și prin inovaţie ne propunem să schimbăm profund traiectoria sănătății pentru umanitate. Learn more at www.jnj.com. Follow us at @JNJNews.

Despre Best Places To Work Program 

Best Places to Work este un program global de certificare HR care certifică și recunoaște locurile de muncă de top din țări din întreaga lume. Evaluarea noastră proprie analizează atractivitatea unei companii printr-un proces în doi pași, concentrându-se pe 8 factori de la locul de muncă, inclusiv cultura, leadershipul, oportunitățile de creștere și practicile oamenilor. Pe lângă sondajul privind satisfacția angajaților, efectuăm o evaluare de resurse umane axată pe practicile de HR implementate în organizație în raport cu standardul nostru global. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați www.bestplacestoworkfor.org.