KPMG în România anunță parteneriatul cu Skyline Drones

KPMG în România, lider în transformarea afacerilor și consultant de încredere în inovație, a anunțat încheierea unui parteneriat cu Skyline Drones, un important furnizor de servicii de monitorizare și inspecție aeriană cu ajutorul dronelor.

 Prin intermediul acestui parteneriat, KPMG poate oferi clienților săi alternative inovatoare la activitățile care, până de curând, au fost realizate în mod tradițional și cu utilizare intensivă a forței de muncă, precum și soluții la provocările abordate până în prezent într-un mod limitat. Inspecțiile cu ajutorul dronelor deschid orizonturi noi, economisesc timp și efort și prezintă un grad ridicat de precizie. Acestea sunt destinate în special unor industrii precum agricultura, energia, telecomunicațiile, petrolul și gazele, precum și construcțiilor civile și industriale.

Richard Perrin, Head of Advisory, KPMG în România, explică: „Pe lângă serviciile tradiționale de consultanță, KPMG își extinde oferta cu soluții inovatoare pentru a sprijini afacerile clienților, ajutându-i să își dezvolte operațiunile și să facă față provocărilor strategice și operaționale. Parteneriatul cu Skyline Drones este un mod de a adăuga tehnologie și soluții inovatoare la oferta noastră către clienți. Acestea sunt din ce în ce mai solicitate pe piață, consolidate de circumstanțele actuale generate de pandemia COVID-19.”

„Tehnologia dronelor va schimba jocul pentru mai multe industrii”, adaugă Andrada Iliescu, Director Consultanță în Afaceri, KPMG în România. „În ultimii patru ani, expunerea noastră față de industria dronelor a crescut exponențial, iar recenta creștere a tehnologiilor adiacente a sporit și mai mult proliferarea soluțiilor oferite cu ajutorul dronelor. Supravegherea cu dronă poate acoperi o paletă mare de servicii, de la inspecții ale rezervoarelor de petrol sau ale spațiilor înguste / închise, la inspecții ale liniilor de înaltă și medie tensiune, ale emisiilor de gaze, stadiile de constructie ale cladirilor comparativ cu planurile tehnice, inspecția activelor etc. Suntem încântați de parteneriatul cu Skyline Drones, care extinde portofoliul nostru de oferte de soluții prin tehnologie. Acestea vor include acum evaluări și integrări complete, operațiuni de zbor și soluții de procesare a imaginilor captate.”

Ciprian Iorga, Fondator, Skyline Drones adaugă: „Inspecția cu ajutorul dronelor, care utilizează vehicule aeriene fără pilot (UAV), devine rapid metoda preferată de inspecție și monitorizare vizuală într-o gamă largă de industrii. Inspecția aeriană cu ajutorul dronelor este cea mai sigură alternativă la orice metodă clasică de monitorizare și inspecție vizuală, cu personal de la sol, și tot mai multe companii digitalizate încep să realizeze și să înțeleagă avantajele includerii inspecției cu ajutorul dronelor în bugetele lor anuale.

Plecând de la experieța dobândită până în prezent, serviciile pe care ne vom concentra vor fi cele de agricultură de precizie, identificare de defecte (vizuale și termale), masurători cu ultrasunete (UT measurements), inspecții LIDAR, modele 3D & fotogrametrie și tururi virtuale.

Datorită experienței vaste a KPMG în planificarea strategică și operațională, Skyline Drones va putea sprijini întreprinderile nu numai în furnizarea de servicii de inspecție aeriană, ci și în punerea în aplicare pe plan intern a unor servicii complete de monitorizare și inspecție cu ajutorul dronelor . Sunt încântat de acest parteneriat cu KPMG în România și acesta este încă un exemplu pentru ceea ce este posibil atunci când organizații cu competențe complementare și viziune comună se reunesc.”

KPMG în România și Skyline Drones au împreună misiunea de a ajuta companiile să înțeleagă beneficiile utilizării dronelor, să identifice oportunități specifice pentru activitatea lor și să recomande strategii și acțiuni de punere în aplicare. În plus, ne vom ajuta clienții să lucreze cu datele colectate de drone, să le proceseze și să acționeze în consecință pentru maximizarea rezultatelor.

 

Despre Skyline Drones

Cu o prezență puternică în Europa de Est și în zona Balcanică, Skyline Drones a devenit un jucător cheie în industria serviciilor de scanare aeriană cu ajutorul dronelor prin rețeaua sa de colaboratori atât pentru echipamente hardware, cât și pentru software de procesare și analiză. Cu peste 350 000 de euro investiți în tehnologie de vârf și piloți instruiți pentru misiuni de termografie, topografie, fotogrametrie, inspecția defectelor, spații înguste și greu accesibile și inspecția rezervoarelor și cu peste 1 000 de misiuni de zbor efectuate în total, Skyline Drones a finalizat peste 150 de proiecte complexe în agricultura de precizie, petrol și gaze, energii regenerabile, utilități precum și în sectorul civil și construcții industriale.

 

Despre KPMG

KPMG este o organizație globală de firme independente de servicii profesionale care furnizează servicii de audit, consultanţă fiscală şi în domeniul afacerilor. Ne desfăşurăm activitatea în 146 de ţări şi aveam la finalul anului financiar 2020 aproape 227.000 de angajaţi în firmele membre din întreaga lume. Fiecare firmă KPMG este din punct de vedere legal o entitate separată şi distinctă si se descrie ca atare. KPMG International Limited este o societate privată engleză cu răspundere limitată la garanții. KPMG International Limited și entitățile sale nu oferă servicii pentru clienți.

În România şi Republica Moldova, KPMG îşi desfăşoară activitatea în cadrul celor şase birouri din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara şi Chişinău. În prezent dispunem de un număr de peste 800 de profesionisti, atât cetăţeni români, cât şi străini.