La mulţi ani Hotel MariVila, la mulţi ani cu sănătate şi tot atâtea realizări de excepţie Marian Mândrilă!

Hotelul MARI VILA și-a dobândit în cei 10 ani de activitate statutul de excelență în organizarea evenimentelor.

Hotelul BEST WESTERN PLUS Mari Vila Bucharest**** este amplasat în partea de S-E a Capitalei, în apropierea marilor centre comerciale şi a cartierului rezidenţial Pallady Towers. Situat in plină zonă de dezvoltare imobiliară, este locul perfect pentru oamenii de afaceri, în apropiere fiind Autostrada Soarelui (A2) şi Şoseaua de Centură care oferă oaspeţilor marele avantaj de a evita centrul aglomerat al oraşului.

Hotelul, prin eleganţa care îl recomandă, oferă oaspeţilor spaţii şi condiţii atât pentru activităţile profesionale, cât şi pentru relaxare, prin sălile de conferinţă, restaurantele, barurile şi terasele sale.

Saloanele MARI VILA sunt alegerea ideală pentru orice tip de eveniment din viaţa dumneavoastră, este un loc unde veţi simţi nevoia să reveniţi!

Capacitatea salonelor este de maxim 500 de persoane – Salon MARRIAGE, 170 de persoane – Salon ATLANTIC, 120 de persoane – Sala SHANGHAI, 60 de persoane – Salon PATTAYA şi 20 de persoane – Salon BALLI, la mese rotunde, generoase. Primirea invitaţilor se face printr-un lobby bar ultramodern cu un design impresionant prin decoraţii unice.

Saloanele sunt destinate exclusiv organizării de evenimente: nunţi, botezuri, cununii, baluri, banchete, petreceri corporate şi private, conferinţe, prezentări de modă, aniversări, lansări de produs, licitaţii opere de artă, vernisaje etc.

Echipă de profesionişti în organizarea evenimentelor şi cu bucătari renumiţi, Hotelul BEST WESTERN PLUS Mari Vila Bucharest**** vă oferă o gamă largă de servicii, meniuri diverse, personalizate, catering pentru evenimente, aranjamente florale şi decoruri în trend.

Apelaţi cu încredere la specialiştii hotelului, pentru că experienţa şi părerile clienţilor îi recomandă!

În cadrul hotelului Hotelul BEST WESTERN PLUS Mari Vila Bucharest**** a fost deschisă din 2018 , pe perioada verii și piscina Mari Vila. Iubitorii de soare şi apă se pot bucura de tot confortul într-o oază de linişte, frumos şi vegetaţie. Piscina este un proiect de lux, original şi unic, care concurează cu cele mai mari resorturi ale destinaţiilor turistice de succes. Piscina dispune de un bar pe luciul apei, ceea ce nu există în nicio altă locație.

Evenimentul organizat în data de 16 iulie a.c.  a marcat existenţa celor 10 de ani de activitate ai hotelului BEST WESTERN PLUS Mari Vila Bucharest**** și a fost dedicat în primul rând angajaţilor şi colaboratorilor care au depus toate eforturile în evoluția brandului.

Cu această ocazie, dar şi la zi de naştere aniversară a amfitrionului petrecerii, echipa Business Press ureză din suflet: La mulţi ani HOTEL MariVila, la mulţi ani cu sănătate şi tot atâtea realizări de excepţie directorului Marian Mândrilă