Last call pentru bursele de studiu în valoare de 200.000 de euro, oferite de WU Executive Academy

Managerii și antreprenorii mai au la dispoziție două săptămâni în care pot aplica pentru burse de studiu în valoare totală de 200.000 de euro, oferite de WU Executive Academy, parte a Universității de Economie și Afaceri din Viena (WU) – cea mai mare universitate de business din Europa. Bursele sunt valabile pentru programul de Professional MBA din Viena și programul de Executive MBA desfășurat la București, care prezintă un interes crescut din partea executivilor din domenii variate. 

Anul trecut, în ciuda contextului pandemic, programul Executive MBA Bucharest a încheiat sesiunea de înscrieri pentru promoția 2020-2022 cu un număr record de studenți: 33 de manageri și antreprenori români și străini, reprezentând cel mai mare rezultat de la lansarea acestuia pe piața românească, în 2006.    

Pentru mulți tineri manageri, un program de EMBA de înaltă calitate, cu orientare globală, funcționează ca un accelerator al carierei. Având în vedere perioada de criză, WU Executive Academy a crescut valoarea burselor acordate, pentru a încuraja cât mai mulți profesioniști cu potențial să nu renunțe la investiția în dezvoltarea competențelor”, afirmă Adriana Georgescu, Program Manager al WU Executive MBA Bucharest. 

WU Executive MBA Bucharest este singurul program de educație executivă din România care beneficiază de prestigioasa triplă acreditare internațională – EQUIS, AMBA și AACSB, deținută de mai puțin de 1% dintre toate școlile de afaceri din lume. Acesta este recunoscut pentru profesorii de renume internațional din UE, SUA și Marea Britanie, cursurile practice concentrate pe studii de caz actuale, oportunitățile de networking oferite, dar și pentru cele trei module internaționale, desfășurate în Austria și SUA.

„Pandemia nu numai că a determinat implementarea sistemului de predare hibrid atunci când cursurile offline nu au fost posibile din cauza restricțiilor de călătorie, dar a adus și noi instrumente de predare atractive pentru noua serie de studenți care va începe cursurile în această toamnă. Un exemplu este seria specială de webinarii pe care am integrat-o în programă, în care manageri internaționali de top împărtășesc insighturi și perspective valoroase de business cu studenții noștri EMBA. Ne menținem în continuare abordarea bazată pe practică, care le permite studenților noștri să aplice în carieră cunoștințele și abilitățile nou dobândite”, a declarat Prof. Phillip C. Nell, Director Academic al WU Executive MBA Bucharest. 

Bursele se acordă în ordinea aplicațiilor și pe baza dosarului de înscriere în program, care trebuie să conțină un set de documente în limba engleză (cerere de aplicare disponibilă pe www.executiveacademy.at, curriculum vitae, 2 scrisori de recomandare, scrisoare de motivație, copia tradusă și legalizată a diplomei de licență, foaia matricolă cu notele obținute în timpul studiilor universitare, o fotografie digitală recentă, copie a pașaportului). Termenul limită pentru depunerea aplicațiilor este 15 septembrie 2021.

WU EMBA Bucharest va avea startul în luna noiembrie și se va desfășura pe parcursul a 16 luni, în regim part – time. Acesta cuprinde 14 module care acoperă atât noțiunile cheie de business, precum și cele mai bune practici de leadership. Programul se încheie cu un proiect final, „Capstone Project”, care constă în realizarea unui proiect antreprenorial.

Prezent în România de 15 ani, WU Executive MBA Bucharest numără aproape 400 de absolvenți. Peste 70% dintre studenții programului au avansat în carieră după finalizarea cursurilor. Participanții au o vârstă medie de 36 de ani, cu o experiență profesională de 14 ani, dintre care 7 ani într-o funcție de management. Industriile predominante din care aceștia provin sunt domeniul bancar/financiar/asigurări, IT/telecomunicații, retail, industriile producătoare și sectorul energetic.

WU se află în topul primelor 50 de universităţi de afaceri din lume[1], fiind recunoscută la nivel internațional pentru calitatea educației executive oferite. De asemenea, programul său Global Executive MBA ocupă locul 32[2] în topul celor mai bune programe de Executive MBA la nivel mondial, cu scoruri de top la categorii precum progresul în carieră, experiența de lucru a studenților și experiența internațională de studiu.

 

Despre WU Executive Academy

WU Executive Academy este parte a Universității de Economie și Afaceri din Viena (WU), cea mai mare universitate de business din Europa și a doua cea mai bună universitate din țările vorbitoare de limbă germană. WU se bucură de mai bine de 100 de ani de o reputație excepțională în calitate de furnizor de educație în domeniul managerial. Portofoliul educațional al WU Executive Academy include de la programe de MBA, EMBA, Professional MBA, Master of Laws, la certificări universitare, programe corporate, dar și diverse seminarii, fiind unul dintre principalii furnizori de educație executivă din Europa Centrală și de Est.

[1] Clasamentul Financial Times European Business Schools, 2020

[2] Clasamentul Financial Times Executive MBA, 2020