LeBRIDGE – cum să-ți dezvolți start-up-ul în 2021

LeBooster Bucharest & La French Tech Bucharest lansează LeBridge 2021 – un nou ecosistem dedicat susținerii start-up-urilor locale în dezvoltarea lor franceză și internațională

 

Aflați cum vă putem ajuta să vă lărgiți orizonturile

LEBooster Bucharest, centrul de afaceri al comunității de afaceri franco-române (Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Franceză în România) are plăcerea să anunțe colaborarea cu La French Tech în dezvoltarea #LeBridge la nivelul de accelerator de start-up-uri personalizat. Conceput pentru a conecta inițiative care împărtășesc același scop, LeBridge este un program gândit pentru a sprijini de la 3 până la 5 start-up-uri promițătoare în procesul lor de soft-landing pe piața franceză și internațională.

De la expediții de învățare, program de mentorat pe termen lung, până la one-time advisory boards, ambiția LeBridge este de a alimenta creșterea afacerilor fondatorilor, stimulând în același timp autodeterminarea lor în a decide următoarea etapă de scalare; cu sprijinul și know-how-ul experților reuniți în CCIFER și La French Tech, un ecosistem unic ce reunește startup-uri, investitori, dar și factori de decizie.

 

Alăturați-vă pentru evenimentul de lansare de pe 26 martie 2021

Exenimentul de lansare gravitează în jurul foii de parcurs a programului, a comunităților și a rețelei noastre, a cunoașterii ecosistemului de startup-uri francez, a pitch-urilor corporate, finanțării și a atelierelor pe tematica consolidării noțiunii de proprietate intelectuală.

 

Vă invităm să descoperiți agenda evenimentului și vă promitem o lansare bogată și dinamică, cu speakeri de top precum:

  • Luiz Henrique do Amaral – Președinte, Asociația Internațională pentru Protecția Proprietății Intelectuale (AIPPI)
  • Mario De Mezzo, Director General, Oficiul Român pentru Drepturile de Autor (ORDA)
  • Thierry Debled, Adjunct Profssor & International Section Director, CENTRE FOR INTERNATIONAL INTELLECTUAL PROPERTY STUDIES (CEIPI)
  • Serge Gonvers, Program Adviser LeBooster, Business Development Director GAC
  • Gregoire VIGROUX, Președinte La French Tech Bucharest
  • Adriana Record, Fondatoarea programului, Director executiv CCIFER
  • Cristian Mihai Sadean – Innovation Mannager Societe Générale Global Solution Center
  • Diana Sava – Senior Project Manager Societe Générale Global Solution Center
  • Stefan POMPI MUSGOCIU, Specialist Business Development & Marketing, Bursa de Valori București

 

Participarea este gratuită. Cu toate acestea, pentru a participa la eveniment, înregistrarea este obligatorie la: https://live.eventtia.com/en/lebridge/LeBridge.

 

Despre LeBooster Bucharest

Dezvoltat sub egida Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Franceze în România, LeBooster este o comunitate peer2peer de evaluare a proiectelor, care permite antreprenorilor să acceseze inteligența colectivă pentru da structură ideilor de afaceri.

 

Despre La French Tech Bucharest

Hub online al ecosistemului French Tech cu sediul în București, reunind companii, startup-uri, investitori, evenimente și organizații.