Metropolitan Life anunță o creștere de 31% a primelor brute subscrise în primul semestru al anului 2021

Metropolitan Life anunță o creștere de 31% a primelor brute subscrise pe semestrul 1 din 2021, comparativ cu anul 2020. În primele șase luni ale anului 2021, Metropolitan Life a înregistrat prime brute subscrise în valoare de 255.993.644 lei, comparativ cu aceeași perioadă din 2020, când valoarea primelor brute subscrise s-a ridicat la 195.221.858 lei.

În prima jumătate a anului am avut o creștere de două cifre, iar strategia noastră rămâne să asigurăm protecția financiară a celor peste 2,5 milioane de clienți cu asigurări de viață și pensii, în cele mai bune condiții și în linie cu nevoile acestora. Adaptarea și agilitatea reprezintă, de asemenea, direcții strategice către care ne îndreptăm toate eforturile. Ne canalizăm toate acțiunile pentru a oferi, prin fiecare canal de distribuție, produse, servicii și experiențe cât mai simple, mai inteligente și într-un mediu sigur”, declară Carmina Dragomir, CEO Metropolitan Life.

În ceea ce privește indemnizațiile plătite, în primele șase luni din 2021 acestea au avut o valoare de 74.224.336 lei, cu 41% mai mult față de aceeași perioadă din 2020, când s-au ridicat la 52.674.375 lei.

Metropolitan Life este parte a MetLife, Inc., una dintre cele mai mari companii de servicii financiare din lume, și sucursala a companiei irlandeze Metlife Europe d.a.c.. Înființată în 1868, MetLife oferă, la nivel global, asigurări de viață, planuri de pensii, beneficii pentru angajați și servicii de administrare a activelor. MetLife are operațiuni în peste 40 de piețe la nivel global și deţine poziţii de conducere în Statele Unite, Japonia, America Latină, Asia, Europa şi Orientul Mijlociu. Pentru mai multe informații, vizitați www.metlife.com. În România, Metropolitan Life are peste 22 ani de activitate pe piața de asigurări de viață. Peste 2,5 milioane de clienți beneficiază de asigurări de viață și pensii private obligatorii oferite de Metropolitan Life la nivel local.