New Holland Agriculture și-a prezentat strategia pentru anul 2021 într-o conferinţă de presă virtuală!

New Holland Agriculture a susţinut în data de 23 februarie a.c. prima sa conferință de presă virtuală europeană, pentru a prezenta strategia, dar și ofertele de produse pentru prima jumătate a anului 2021. Acesta este unul dintre cele trei evenimente digitale ale New Holland Agriculture în vederea menţinerii unui dialog constant cu angajații, dealerii și reprezentanţii presei, în acest moment, când oportunitățile obișnuite de întâlnire şi comunicare directă sunt limitate din cauza restricţiilor pandemice Covid-19.

Evenimentul, găzduit pe o nouă platformă, a oferit o experiență perfectă pentru un public numeros. Titlul evenimentului, „Haideți să o facem… pe toate căile!”, exprimă atitudinea de care dă dovadă New Holland, dar și capacitatea sa de a depăși toate provocările, chiar și în această situație, fără precedent.

O performanță solidă în vremuri dificile

Industria europeană de echipamente agricole a avut de suferit, volumul vânzărilor din 2020 scăzând în toate segmentele, în ciuda unei redresări în multe țări în cea de a doua jumătate a anului. În acest context, New Holland a închis anul cu cota sa generală de piață, doar cu o ușoră abatere, însă și-a menținut valoarea şi poziția de lider pe piețe precum Italia, Polonia, Danemarca, Belgia, Olanda, Portugalia și Ucraina.

„La nivel global, New Holland a închis anul cu o performanță solidă care confirmă puterea mărcii noastre. Obiectivul pentru 2021 va fi să ne consolidăm viziunea ca un brand complet. Pentru a face acest lucru, vom continua să ne dezvoltăm pe deplin pentru a oferi propuneri puternice în fiecare segment agricol și vom continua să  extindem sfera de aplicare a inițiativelor noastre în domeniul energiei curate, cu noi inovații și parteneriate”, a subliniat Carlo Lambro, Brand President New Holland Agriculture, în deschiderea conferinţei virtuale.

La rândul său, Sean Lennon, vicepreședinte Europa, New Holland Agriculture, a adăugat că:

„În Europa, prima jumătate a anului 2020 a fost deosebit de dificilă, dar New Holland a luat măsuri imediate pentru a asigura siguranța echipei sale și a echipelor dealerilor săi, tocmai pentru a le proteja sustenabilitatea economică. S-au implementat rapid noi acțiuni, dintre care unele sunt încă în vigoare şi astăzi, precum și inițiative financiare direcționate în diferite piețe. În a doua jumătate a anului, rezistența industriei noastre a început să se manifeste prin recuperarea vânzărilor.”

“La început de 2021, obiectivul nostru strategic este să ne stabilim în continuare poziția de brand , o acţiune la 360 ​​de grade, consolidându-ne astfel, rolul de full-liner care servește toți clienții, satisfăcându-le toate nevoile, oferindu-le totodată propuneri valoroase și soluții exclusive, de neegalat. În ceea ce privește activitatea, ne propunem să creștem vânzările în conformitate cu poziția pe care o merită tehnologia și productivitatea produselor noastre”, a susţinut Sean Lennon.

Brandul full-liner își reînnoiește și extinde în mod constant gama de produse

New Holland investește constant în îmbunătățirea și extinderea ofertei sale cu noi game, modele și inovații, cum ar fi produsele revizuite în cadrul evenimentului, care vor ajunge pe piață în prima jumătate a anului 2021.

Tractorul cu metan va fi livrat clienților selectați din Germania, Franța, Italia, Marea Britanie și Ţările de Jos, fiind pregătit pentru a intra în gama New Holland în acest an.

Două parteneriate importante vor aduce noi inovații în sectorul de specialitate: un nou prototip de tractor biometan care va fi testat în podgoriile Fontanafredda și un concept inovator pentru electrificarea instrumentelor pentru podgorii și livezi, dezvoltat împreună cu italianul producător Nobili.

Combina CH7.70 Crossover Harvesting™ face un salt înainte în tehnologie și productivitate, oferind capacitate și versatilitate fără egal pe piața combinelor din gama medie.

Noul model BigBaler High Density Packer de mare capacitate, cu trei furci de împachetare cu 3 dinți, oferă aceeași performanță de neegalat asigurată de versiunea premiată Cutter.

Tractorul T6.160 Dynamic Command ™ cu 6 cilindri este un adevărat multi-tasker care aduce unicitatea combinației de dimensiuni compacte, un motor cu 6 cilindri și dublu ambreiaj, exclusiv tehnologie New Holland.

Soluțiile de gestionare a terenurilor de precizie se vor extinde în continuare cu noi servicii în cadrul MyPLM Connect Portal, cum ar fi serviciile la distanță care permit dealerilor să efectueze diagnoza și operatorilor de software de la distanță să asigure integrarea completă a AgDNA cu portalul, care vizualizează automat datele agronomice cheie pentru informații complete care conduc la decizii îmbunătățite.

Oferta de implementare New Holland se va extinde pentru țările selectate din Europa cu un nou subsolator, grape cu discuri compacte și un cultivator de culturi SRC montat în spate pentru plivirea culturilor între rânduri.

Încărcătoarele pe pneuri New Holland au fost îmbunătățite în continuare, pentru a oferi economii suplimentare de TCO și o experiență îmbunătățită utilizatorului.

Vor urma mai multe lansări de produse noi în a doua parte a anului, extinzându-se în continuare și îmbunătățirea gamei complete de echipamente New Holland.

Următoarea întâlnire cu New Holland va fi în perioada 9-18 aprilie în cadrul târgului agricol virtual YOUNIVERSE. New Holland planifică alte evenimente digitale pentru a menține comunicarea directă cu toţi partenerii săi.

În cadrul târgului digital YOUNIVERSE, oaspeţii vor fi primiţi în standul virtual de unde, cu prima mașină agricolă, găzduită pe o nouă platformă interactivă, vor fi conduşi într-o călătorie de descoperire într-o experiență unică, total captivantă de infotainment.

Printre produsele și proiectele prezentate în cadrul conferinţei s-au evidenţiat:

  • CH Crossover Harvesting
  • Comandă dinamică T6.160
  • Ambalator BigBaler de înaltă densitate
  • Instrumente pentru energie curată
  • Încărcătoare pe roţi
  • Echipamente

Reputația New Holland Agriculture se bazează pe succesul clienților – producători de culturi agricole, de viţă de vie, crescători de animale, antreprenori sau profesioniști în domeniul îngrijirii terenului.

Ei se pot baza pe cea mai largă ofertă de produse inovatoare și servicii: o gamă completă de echipamente, de la tractoare la combine de recoltare, echipamente de manipulare a materialelor, completate de servicii financiare adaptate, dar şi de consultanţă de specialitate în agricultură.

Angajamentul de excelență New Holland este unul extrem de profesionist şi garantează experiența finală a clienților şi mulţumirea fiecăruia dintre ei.

New Holland Agriculture este un brand al CNH Industrial, lider global, cu o experiență industrială consacrată, care oferă o gamă largă de produse la nivel mondial.