Omul de afaceri Dragoș Anastasiu intră în acționariatul startup-ului Epic Visits!

Campania de finanțare a startup-ului pe platforma SeedBlink a atins 62% din obiectiv în câteva zile de la listare

 Unul dintre cei mai de succes antreprenori din România, Dragoș Anastasiu, se alătură startup-ului Epic Visits în calitate de angel investor și advisor prin Touring Eurolines SA (compania holding a grupului Eurolines), care devine acționar al companiei.

“Deși nu există o rețetă a succesului, sunt câteva trăsături pe care le consider esențiale atunci când vorbim de antreprenoriat: viziune, dedicare şi perseverenţă. Fondatorii proiectului Epic Visits împărtășesc această viziune și mă bucur să contribui la planurile globale de dezvoltare ale companiei.”, a declarat Dragoș Anastasiu, Președintele Grupului Eurolines România.

Startup-ul de călătorii self-service Epicvisits.com, dezvoltat de antreprenorii Raluca Jianu, Mihai Bârsan, Bogdan Jianu și Emanuel Pasat, a început recent o campanie de crowdfunding pe SeedBlink, în cadrul unei runde totale de investiții în valoare de 150.000 de euro. Pe lângă Dragoș Anastasiu, din grupul de angel investors care s-au alăturat proiectului mai fac parte Adrian Țuluca (Propaganda Creative Marketing), Felix Tătaru (GMP Group) și Bogdan Tudor (StarTech Team).

Un hibrid între o agenție turistică și o platformă de rezervări, Epic Visits listează top 10% proprietăți cu un factor epic (design, poveste, priveliște, locație, experiență), oferind posibilitatea personalizării unei excursii prin intermediul unui configurator special Mix and Match.

Mai multe detalii despre campania de finanțare de pe SeedBlink pot fi găsite aici.

Contact: team@epicvisits.com