Oregon Park sprijină comunitatea locală și susține proiectele derulate de Asociația Little People și Let’s Do It, România!

Anul acesta, Oregon Park, parte din portofoliul Lion’s Head, a continuat să fie alături de comunitatea sa de parteneri și clienți, în cadrul unei campanii de CSR, cu speranța că această perioadă atipică poate fi depășită doar împreună.

În același spirit al solidarității, compania a decis ca, în acest an, tradiționalele cadouri de Crăciun să reprezinte susținerea proiectelor a două asociații non-guvernamentale: Asociația Little People, respectiv Let’s Do It, România!

“Sustenabilitatea și grija pentru comunitate reprezintă o parte integrantă din ADN-ul companiei noastre, astfel că ideea acestei donații a venit firesc. În cadrul Oregon Park, ne-am propus să rămânem aproape de comunitatea din care facem parte și ne bucurăm că prin acest demers putem veni în sprijinul acestor două asociații care se implică în susținerea unor cauze importante pentru noi toți și cu care împărtășim valori comune”, a precizat Anca Simionescu, Country Manager, Lion’s Head România.

Astfel, Oregon Park va susține proiectele derulate de Asociația Little People, în demersul de a sprijini copiii și adolescenții care suferă de afecțiuni oncologice. Programul „Nu mi-e Frică!”, desfășurat de Asociația Little People în secțiile de oncopediatrie, cuprinde activităţi care îi ajută pe copii să îşi depăşească frica, să îi familiarizeze cu procedurile medicale şi mediul spitalicesc, oferindu-le oportunităţi de joacă și învăţare. Asociația Little People a fost prima asociație din România care a introdus în secțiile de oncopediatrie tehnici inovative precum terapia prin artă cu materiale sanitare, poveștile terapeutice și teatrul de păpuși cu tematică medicală, create special pentru contextul oncopediatric.

Cel de-al doilea ONG căruia i se alătură Oregon Park este Let’s Do It, Romania!, a cărui misiune este aceea de a proteja mediul și de a reduce deșeurile depozitate în natură. Proiectele dezvoltate de Let’s Do It, România! se înscriu pe trei direcții strategice: Mediu (inițiativa Ziua Națională de Curățenie); Comunitate (platforma de sesizări deșeuri); Educație (Let’s get green – sesiuni de workshop-uri și training-uri). Pe parcursul celor 11 ani de activitate, Let’s Do It, România! a colectat peste 24.200 tone de deșeuri, cu implicarea a 2.000.000 de voluntari.

Despre Oregon Park

Oregon Park este un ansamblu de birouri de clasă A, deținut de Lion’s Head, cu o suprafață închiriabilă de aproximativ 74.000 mp, având certificarea BREEAM EXCELLENT. În cadrul Lion’s Head, ne propunem să setăm cele mai înalte standarde în ceea ce privește investițiile, dezvoltarea și gestionarea activelor imobiliare în regiunea CEE.

Misiunea Oregon Park este aceea de crea valoare adăugată pentru partenerii săi și comunitățile locale și de a asigura sustenabilitatea acestora pe termen lung, acționând în mod constant într-o manieră etică și cu responsabilitate socială. Mai multe detalii aici.