Parteneriat pentru succes: antreprenorul Cristian Onețiu devine advisorul TOKHIT, prima rețea socială bazată pe blockchain și NFT

Cristian Onețiu acceptă provocarea de a deveni primul advisor TOKHIT, prima rețea socială bazată pe blockchain și NFT, lansată de Welthee Launchpad. Astfel, antreprenorul este primul membru în Advisory BOARD-ul pe care startup-ul își propune să îl creeze. După mai multe discuții dintre el și antreprenorii care au pus bazele TOKHIT și Welthee, Andrei Ureche (Vandy) și Cristian Voaideș, Cristian Onețiu se alătură proiectului, convins de inovația adusă de startup-ul românesc și viziunea orientată către libertatea deplină a creatorilor de conținut. Antreprenorul are o experiență de peste 15 ani, timp în care a dezvoltat afaceri care au depășit 100 de milioane de euro. Expertiza lui va aduce claritate, creștere accelerată și, mai ales, credibilitate.

Cred în inovație, democratizare și descentralizare globală. De aceea, atunci când văd proiecte care <cred> în aceleași lucruri și vin cu soluții concrete, împreună cu o echipă hotărâtă să împlinească asta, sunt foarte dispus să ajut. Cu expertiza, cu relațiile mele, cu reputația mea, cu investiții personale și atragerea altor investitori. Lansarea din Dubai, unde m-am mutat și eu de curând, vine mănușă pentru mine. Chiar de aici, din epicentrul Blockchain și al investitorilor interesați de tehnologie, pot ajuta mult mai bine. În Dubai există mare interes investițional pentru companiile care au potențial de Unicorn. Și eu cred că TOKHIT are acest potențial“, a declarat Cristian Onețiu.

Suntem bucuroși pentru faptul că ni s-a alăturat Cristian Onețiu și tratăm interesul lui pentru TOKHIT ca pe un vot de încredere de la un antreprenor cu o experiență vastă în scalarea afacerilor. Deschiderea cu care ideea noastră revoluționară a fost primită pe piața internațională mă face încrezător, publicul este pregătit pentru o nouă etapă în Social Media, iar noi suntem pregătiți să ne ridicăm la nivelul așteptărilor lor“, a declarat Andrei Ureche (Vandy).

 

TOKHIT, pre-lansare de 5 stele la Dubai 

Pe data de 22 septembrie, proiectul revoluționar TOKHIT, evaluat inițial la 3 milioane de euro, va fi prezentat în fața a sute de investitori și  influenceri de top din întreaga lume, în cadrul unui eveniment exclusivist la Dubai. Participanții au astfel ocazia să participe la faza de pre-sale, prin achiziționarea de pachete de HITT Tokens la prețuri speciale. Etapa pre-sale a început pe 4 septembrie și valoarea pachetelor achiziționate a depășit, până în prezent, suma de 1,5 milioane de euro.

 

Despre TOKHIT

TOKHIT este PRIMA rețea de socializare destinată industriei creative, artiștilor și profesioniștilor din domenii variate, cu componenta NFT și Blockchain, un proiect revoluționar inițiat de Andrei Ureche și dezvoltat alături de Cristian Voaideș. TOKHIT este lansat prin Welthee Lanchpad, o platformă de investiții online pe piețe volatile, care oferă o evaluare a riscului.