Peste 10.000 de spectatori WonderPuck 2021

Cea de-a cincea ediție a Festivalului Stradal WonderPuck a reunit un număr neașteptat de mare de spectatori în ultimul weekend de vacanță

În cele trei zile ale Festivalului de la Cluj-Napoca, la spectacolele, concertele, atelierele și show-urile din Piața Unirii au luat parte în jur de 8.300 de persoane. De asemenea, evenimentele din curtea Muzeului de Artă au atras aproximativ 1.100 de spectatori, în timp ce la Muzeul Etnografic al Transilvaniei au participat peste 350 de persoane. Totodată, la manifestările găzduite de Magic Puppet au fost prezenți circa 150 de oameni. Nu în ultimul rând, în curtea Castelului Bánffy de la Bonțida s-au bucurat de spectacolele de joi, 9 septembrie 2021, prima zi de festival, mai mult de 300 de copii. Astfel, numărul total al spectatorilor prezenți la WonderPuck 2021 a trecut de 10.000. În total, în jur de 10.200 de spectatori au luat parte la programul WonderPuck5.

Manifestarea a adus la Cluj-Napoca și Bonțida peste 40 de evenimente de teatru de păpuși și animație, concerte, expoziții, workshopuri, ateliere de creație și multe surprize pentru cei mici, dar și pentru cei mari. Au urcat pe scenă artiști clujeni, dar și din toată România, precum și trupe de teatru și artiști din cinci țări (Ungaria, Germania, Turcia, Republica Moldova și Italia).

Proiectul a fost realizat de Teatrul PUCK, Asociația ESUA, cu sprijinul Consiliului Județean Cluj, Primăriei și Consiliului Local Cluj-Napoca, Administrației Fondului Cultural Național și Clubului Lions.

 

Parteneri: Muzeul de Artă Cluj-Napoca, Muzeul Etnografic al Transilvaniei, Transylvania Trust, Magic Puppet, Leo Club, Asociația Prietenii lui Puck, OVB, Banca Transilvania, Turkish Airline, Group Transilvae, PMA Invest, Spot Optik, Stegăroiu și Asociații, Amprenta Advertising, Narativo.ro, Verdino, Bronto, Nippon Food, Modular Housing Transilvania, Copyland Trading, Supercom, Inspectoratul Școlar Județean Cluj, Universitatea „Babeș-Bolyai”, Universitatea de Arte și Design, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară și Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca.