Premieră: Brăila Mall găzduiește prima cafenea Tucano Coffee din oraș

În această vară, vizitatorii Brăila Mall au și mai multe ocazii de relaxare și de petrecere a timpului liber. Tucano Coffee a inaugurat prima cafenea din Brăila în incinta centrului comercial, la intrarea din zona Decathlon. Aceasta marchează locația Tucano Coffee cu numărul 21 din România. Cu un spațiu de 152 mp la interior și o terasă exterioară generoasă, cafeneaua pune la dispoziția clienților o gamă variată de produse, de la cafea, ceaiuri aromate, deserturi delicioase, până la accesorii.

Tucano Coffee face parte dintr-o rețea internațională de cafenele, ce are la bază filosofia Love.Peace.Coffee. În 2011, a luat naștere primul coffee shop Tucano Cofee la Chișinău. Cultura bogată a amerindienilor, prin caracterul neobișnuit, colorat și bogat, reprezintă inspirația pentru ambianța specifică Tucano Coffee. Coffee shop-urile au un design etno, în ton cu atmosfera și cultura țărilor producătoare de cafea.  Cafeaua este preparată exclusiv din boabe 100% Specialty Arabica, cultivate de pe plantații din Africa și America Latină, aflate la altitudini mari, în condiții ecologice pure. Boabele sunt colectate manual și prelucrate fără utilizarea substanțelor chimice. Promisiunea Tucano pentru calitate este certificată de apartenența la SCA (Speciality Coffee Association).

 

Măsuri sporite de protecție în mall

Brăila Mall controlează traficul respectând recomandările autorităților: masca de protecție este obligatoriu a fi purtată de către toți angajații și clienții, iar centrul comercial a implementat un sistem pentru verificarea temperaturii la intrare și asigură distanțarea socială recomandată de autorități pentru un shopping responsabil și în siguranță.

 

Despre Brăila Mall

Brăila Mall este situat în judeţul Brăila, sat Vărsătura, comuna Chişcani. Centrul comercial oferă vizitatorilor săi o experienţă completă de cumpărături şi divertisment, adresându-se unui public dinamic, aflat în continuă căutare de surse de inspiraţie, noutăți și distracție. Mai multe detalii despre ofertele Brăila Mall, pe site https://braila-mall.ro/ și pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/BrailaMall.