Prima Development Group anunță finalizarea proiectului Boemia Apartments și predarea apartamentelor către proprietari

Prima Development Group anunță finalizarea proiectului Boemia Apartments, a cărui construcție a demarat în 2019 în București, și predarea apartamentelor către proprietarii acestora. Boemia Apartments este, de altfel, proiectul cu care compania a intrat pe piața din București, după o experiență îndelungată în construcția de locuințe durabile în Oradea, acolo unde s-a impus ca cel mai mare dezvoltator imobiliar al orașului.

Boemia Apartments este un ansamblu rezidențial tip boutique, situat în centrul Capitalei, pe bulevardul Mărășești nr. 125, care promovează un nou stil de viață pentru segmentul rezidențial de lux al Bucureștiului: neo-boem. Aproape de centrul orașului, ansamblul rezidențial are avantajul de a fi poziționat astfel încât să satisfacă atât nevoile de socializare, cât și pe cele de intimitate ale rezidenților.

Cu regim mic de înălțime, parter si 5 etaje, Boemia Apartments însumează un total de 75 de apartamente, cu 2 și 3 camere, dar și duplexuri. Proiectul a beneficiat de o investiție de 8,5 milioane de euro, iar în prezent este vândut integral și predat proprietarilor. Biroul de arhitectură cu care dezvoltatorul a colaborat pentru acest proiect este Starh, unul dintre cele mai premiate birouri de arhitectură din România, cu o echipă de specialiști în restaurări și integrarea ansamblurilor rezidențiale noi în fondul construit antebelic și interbelic.

Nu doar poziționarea și compartimentarea spațiilor de locuit fac din acest complex unul cu standarde ridicate, ci și calitatea materialelor și a soluțiilor inteligente folosite. Pereții exteriori, dar și cei de compartimentare ai apartamentelor sunt realizați din materiale de cea mai bună calitate, cu o rezistență crescută la foc, durabilitate extinsă, dar și cu proprietăți fonice ridicate. Atenție sporită a fost îndreptată și către calitatea hidroizolațiilor, a tâmplăriei și iluminatului. În plus, toate apartamentele din cadrul acestui complex sunt echipate cu sistem Smart Home, care conferă un echilibru perfect între sustenabilitate și tehnologie. Dotate cu interfoane și videointerfoane, prize inteligente și detectoare de apă și fum ce pot fi accesate nu doar local, ci și la distanță, prin intermediul unor aplicații dedicate, apartamentele din acest complex țin pasul cu cele mai noi tehnologii.

Eforturile Prima Development Group au fost recunoscute și la nivel internațional, proiectul Boemia Apartments fiind premiat cu distincția Best Architecture Multiple Residence România în cadrul European Property Awards 2019, unul dintre cele mai importante evenimente de real estate.

Boemia Apartments urmează filosofia Prima Development Group centrată pe construcția de case durabile, menite să reziste trecerii timpului, realizate de echipa internă de profesioniști a grupului, încă din faza de concept și proiectare, până la design, construire și management.

Grupul Prima Development mai are în construcție în București proiectul rezidențial Core Timpuri Noi și a anunțat la începutul acestui an intenția de a-și consolida și extinde activitatea pe piața imobiliară din Capitală cu proiecte noi care vor însuma peste 2.500 de apartamente.

 

PRIMA DEVELOPMENT GROUP este cel mai mare dezvoltator imobiliar din Oradea și unul dintre cei mai activi din România, după numărul de unități rezidențiale livrate anual, cu 10 proiecte în derulare în prezent. Cu o experiență de 15 ani în construirea de locuințe durabile, compania și-a început activitatea în 2005, în Oradea, acolo unde a livrat până acum peste 3.000 de apartamente în imobile cu o valoare totală cumulată de peste 180 de milioane de euro. Din 2017 compania este prezentă și pe piața din București, acolo unde semnează până în prezent două proiecte rezidențiale, Boemia Apartments și Core Timpuri Noi, care au fost deja premiate internațional la European Property Awards. Viziunea Prima Development Group este cea care diferențiază proiectele rezidențiale pe care le semnează: echipa companiei este formată din profesioniști în construcția de locuințe, care sunt și constructori, nu doar dezvoltatori, dar și ingineri și arhitecți, nu doar antreprenori în afaceri. Ideea de locuință fiabilă se află în centrul filosofiei companiei, astfel că proiectele livrate de aceasta sunt realizate la calitate superioară și au durabilitate crescută în timp.

Web: https://www.primadevelopment.ro/

Facebook: https://www.facebook.com/PrimaDevelopmentGroup

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/primadevelopmentgroup

Instagram: https://www.instagram.com/primadevelopmentgroup/