RADIOCOM participă la Black Sea Defence & Aerospace 2022

În perioada 18 – 20 mai 2022, RADIOCOM va participa, în calitate de expozant, la cel mai mare eveniment dedicat industriei de securitate, apărare și aeronautică din zona Europei Centrale și de Sud – Black Sea Defence & Aerospace – BSDA 2022, care se va desfășura în cadrul Complexului ROMAERO Băneasa.

RADIOCOM va fi prezentă pentru prima dată la BSDA, în calitate de lider în domeniul broadcasting-ului terestru (difuzarea și transportul terestru al programelor radio și TV) și, în același timp, de important furnizor de rețele și servicii de transmisii de date din România.

Participarea RADIOCOM pentru prima dată la această expo-conferință internațională este un prilej extraordinar de a-și promova potențialul, digitalizarea oferind oportunități enorme și asigurând soluții pentru multe dintre provocările cu care se confruntă instituțiile.

Criminalitatea informatică și atacurile cibernetice sunt din ce în ce mai frecvente și mai sofisticate în întreaga lume, iar protecția cibernetică este zidul de apărare care permite să funcționeze corespunzător o serie de sectoare critice, care au devenit tot mai dependente de tehnologiile digitale pentru a-și desfășura activitățile.

În condițiile în care România își promovează și consolidează profilul european de lider în domeniul securității cibernetice și al telecomunicațiilor de mare și foarte mare viteză, mai ales în contextul găzduirii sediului Centrului European pentru Securitate Cibernetică, RADIOCOM este pregătită să valorifice oportunitățile acestui context favorabil, sprijinind obiectivele-cheie naționale importante.

RADIOCOM furnizează servicii de transmisiuni de date prin HUB-ul de satelit propriu, amplasat în cadrul Centrului de Comunicații prin satelit Cheia, care este cea mai importantă poartă de intrare şi ieșire, prin satelit, pentru transmisii de date, voce, radio şi comunicaţii video din România.”, a declarat Dragoș C.-L. PREDA, Directorul General al RADIOCOM.

În fiecare an, expo-conferința internațională reunește firme de prestigiu din țară și străinătate, care vor prezenta stadiul actual de dezvoltare a echipamentelor și capabilităților militare, precum și ultimele tendințe și soluții tehnice obținute de cercetarea științifică în domeniul securității și apărării.

Accesul publicului general (doar persoane cu vârsta de peste 16 ani) este permis în data de 20 mai 2022, între orele 10:00 – 15:00, pe platforma exterioară, și este gratuit.

Cea de-a a VIII-a ediție a evenimentului este organizată de TNT Production Romania, cu sprijinul Guvernului României și al Ambasadei S.U.A. la București.

Detalii privind programul evenimentului regăsiți AICI –  www.bsda.ro