S-a deschis prima reprezentanță a motocicletelor Triumph în România odată cu inaugurarea showroom-ului de la București

Triumph Motorcycles, renumitul producător britanic de motociclete premium este de astăzi mai aproape de motocicliștii din Capitală odată cu deschiderea reprezentanței Triumph România. Motocicletele Triumph sunt importate prin Motoboom încă din 2013, aceeași companie realizând și investiția în noul magazin Triumph din București.

Situat în Șoseaua Pipera nr. 48, showroomul găzduiește modele din toate categoriile, de la legendara serie clasică Bonneville și până la Rocket 3, motocicleta de serie cu cel mai mare motor din lume, care are o capacitate de 2500 cmc. Nu lipsesc modelele pentru turism și aventură din familia Tiger sau roadsterele moderne, distractive și performante.

Compania Triumph Motorcycles a fost fondată în 1902 și a jucat un rol esențial în modelarea universului moto prin inventarea unor modele care au schimbat regulile și au constituit repere, au doborât recorduri de viteză, au câștigat concursuri și au apărut în filme celebre realizate la Hollywood ( fiind pilotate de actori precum Steve McQueen, Marlon Brando sau Daniel Craig în cea mai recentă realizare din seria James Bond). Fără a se culca pe laurii trecutului, brandul a renăscut în anii ’90 odată cu lansarea noilor generații de motociclete care evoluează constant.

Motocicletele Triumph nu sunt doar un mijloc de transport, sunt mijloace care îndeplinesc visuri, iar inginerii care le concep sunt conduși de dorința de a realiza cele mai bune motociclete din lume, concentrându-se pe transmiterea unei experiențe complete a pilotajului. Sloganul „For the ride” exprimă întreaga filosofie după care se ghidează cei de la Triumph: oferirea unei trăiri desăvârșite la care contribuie echilibrul perfect între stil, istoricul brandului, manevrabilitatea, tehnologia și dotările.

,,Motocicletele Triumph au un caracter distinct, unic, dat în principal de motor. Pe lângă propulsorul twin clasic cu doi cilindri în paralel, ideal pentru utilizarea pe drumuri publice, Triumph este recunoscut și apreciat pentru motoarele cu trei cilindri care oferă echilibrul perfect între cuplul din zona turațiilor medii și puterea din plaja turațiilor ridicate. Triumph îmbină perfect tradiția cu tehnologia modernă pentru a crea modele deosebite, iar motocicletele nu se devalorizează în timp, este o investiție în plăcere și funcționalitate de care te poți bucura o perioadă îndelungată”, spune Cătălin Sănătescu, reprezentant Triumph România.

Cu o tradiție în producție de peste 100 de ani, motocicletele britanice Triumph au în spate o întreagă istorie, doborând recordul mondial de viteză pe uscat de 4 ori și deținând titlul de ,,Cea mai rapidă motocicletă din lume” timp de 15 ani. O dovadă în plus a fiabilității și performanțelor o arată și faptul că în prezent echipele care concurează în campionatul Moto2 folosesc motoare furnizate de Triumph.

Totuși, gama de motociclete Triumph nu este dedicată doar iubitorilor de sporturi extreme, ci și începătorilor, celor îndrăgostiți de aventură sau chiar celor care vor să se strecoare mai rapid prin aglomerația urbană.

,,Ne bucurăm că am reușit să deschidem în sfârșit în București primul showroom Triumph Motorcycles. Este primul și singurul showroom oficial de la noi din țară, realizat după standardele Triumph. De astăzi, pasionații de motociclete vor putea admira, testa și cumpăra cele mai noi modele, de la modelul entry-level Trident, la celebrele serii Bonneville și Tiger, dar și echipamente originale Triumph, de înaltă calitate. Îi așteptăm pe cei interesați să ne facă o vizită, să descopere, să ceară modelele de test și să împărtășim idei despre pasiunea noastră comună”, a spus Radu Constantinescu, Sales Manager Triumph România.

De asemenea, showroom-ul e dedicat și celor care deja dețin motociclete Triumph. Astfel, posesorii vor beneficia de servicii de reparație și întreținere într-unul dintre service-urile profesionale ale Triumph Motorcycles.

Showroom-ul Triumph Romania este deschis pentru vizitatori de luni până vineri, pe Șoseaua Pipera, nr. 48 din București.

 

*Despre Triumph Motorcycles

Înființată pentru prima dată în 1902, Triumph Motorcycles sărbătorește anul acesta 119 ani de fabricație a motocicletelor. De mai mult de trei decenii, Triumph Motorcycles are sediul în Hinckley, Leicestershire,  Regatul Unit și a produs modele simbolice care îmbină perfect designul autentic, caracterul, carisma și performanța. Construind aproximativ 60.000 de motociclete pe an, Triumph este cel mai mare producător britanic de motociclete și are aproximativ 650 de dealeri din întreaga lume. Astfel, pasiunea pentru inginerie a creat astăzi o gamă largă de modele potrivite pentru toți motocicliștii, cum sunt noul Trident 660, liderul mondial la cilindree Rocket 3, familia Tiger 900, performantul Speed Triple 1200 RS, simbolicul Scrambler 1200, seria Street Triple, Tiger 1200, binecunoscuta gamă Triumph Bonneville ce include T100, T120, Speedmaster, Bobber, Street Twin sau Thruxton.

Triumph are în prezent aproximativ 1.800 de angajați în întreaga lume și are operațiuni subsidiare în Marea Britanie, America de Nord, Franța, Germania, Spania, Italia, Japonia, Suedia, Benelux, Brazilia, India, China și Thailanda, precum și o rețea de distribuitori independenți. Triumph are facilități de fabricație în Hinckley, Leicestershire și Thailanda, precum și facilități CKD în Brazilia și India.