Se lansează BIZZ UP! Hub de resurse complex, dedicat exclusiv experților contabili

În România sunt în prezent peste 35 000 de experți contabili, membri activi CECCAR. Deoarece primii pași în domeniul financiar-contabil pot fi dificili, specialiștii Alina Potorac, Mădălina Zgubea, Mihaela Diaconu și Andreia Zgubea fac un salt de încredere și vin în sprijinul tuturor celor care doresc să facă trecerea de la profesionistul contabil, la antreprenor.

Pe fondul acestei dorințe de dezvoltare profesională identificate în rândul contabililor la început de drum și nu numai, a luat naștere cel mai nou hub de resurse dedicat exclusiv experților contabili. BIZZ UP va fi lansat în luna mai a acestui an și va fi nu doar o platformă, ci o comunitate fondată cu scopul de a împuternici membrii săi, experții contabili din România, prin instrumente și resurse educative și practice, menite să faciliteze o comunicare, definire și implementare clară a ambițiilor și obiectivelor lor.

”Cu ajutorul a diferiți specialiști din domenii precum contabilitate, management, juridic, legislativ, resurse umane, comunicare, marketing și vânzări, am reușit să centralizăm cele mai importante resurse informative, educative și practice, necesare unei afaceri sau unui profesionist din domeniul financiar – contabil.”Alina Potorac, Cofondator BIZZ UP & Managing Partner ACHR Group.

”Orice expert contabil liber profesionist sau care deține o firmă și are ca obiectiv creșterea, are nevoie de resurse dificil de găsit. Proceduri, structuri de organizare specifice, informații precise și constant revizuite, evaluări eficiente etc. Dacă în general acestea pot fi culese din mai multe surse cu riscul de a fi incomplete, în comunitatea BIZZ UP ele vor fi centralizate cu atenție și oferite membrilor sub formă de pachete complexe și personalizate pe nevoile lor, indiferent de stadiul în care se află din punct de vedere al afacerii.”Mădălina Zgubea, Cofondator BIZZ UP & Managing Partner AB TAX Accounting & Business Solutions.

”Obiectivul este de a lua povara research-ului de pe umerii specialiștilor, astfel încât aceștia să se poată concentra pe ceea ce este cu adevărat important și prioritar pentru ei în acest moment al carierei, să se poată bucura de călătoria vieții profesionale și să își materializeze scopul lor unic.”Mihaela Diaconu, Cofondator BIZZ UP & Managing Partner Diaconu Consult Office.

”Nevoia de resurse, de comunicare și soluții concrete este reală și apăsătoare chiar și pentru cei mai pregătiți profesioniști. Viziunea pe termen lung este de a genera valoare și profesionalism în mediul de business din România, de a deveni principalul hub de resurse antreprenoriale, informative, educative și practice, dedicate domeniului financiarcontabil.”Andreia Zgubea, Cofondator BIZZ UP, Managing Partner Taxely Finance & Președinte Patronatul Tinerilor Întreprinzători Giurgiu.

În contextul în care lumea trece printr-o perioadă marcată de provocări economice din cele mai diverse făcând astfel ca informațiile de specialitate și legislația să fie extrem de volatile, dezvoltarea mediului antreprenorial și de business este cu siguranță influențată și de activitatea profesioniștilor din contabilitate. Ca urmare a identificării nevoilor acestora, proiectul BIZZ UP a prins contur și a luat forma unei platforme, unui hub de resurse, urmând a fi lansat anul acesta.