Smartphone-ul OPPO Reno7 Lite 5G, disponibil în rețelele partenerilor din România

  • De astazi sunt disponibile și noile OPPO Reno7 5G, alături de căștile wireless Enco X2

OPPO, lider global în tehnologie, anunță că smartphone-ul Reno7 Lite 5G, ce se remarcă prin funcții profesionale de fotografiere a portretelor, este disponibil de astăzi în rețelele tuturor partenerilor oficiali din România.

Noul OPPO Reno7 Lite 5G dispune de o cameră principală de înaltă rezoluție, de 64 MP, o cameră macro de 2 MP, o cameră de adâncime de 2 MP și o cameră frontală de 16 MP, alături de o serie de funcții inovatoare de imagine, cum ar fi Bokeh Flare Portrait, Selfie HDR, AI Palettes, AI Color Portrait[1] și Portrait Retouching. De altfel, Bokeh Flare Portrait permite utilizatorilor să capteze imagini portret cu puncte bokeh bogate în lumină, la fel ca o cameră DSLR de ultimă generație.

Continuând linia designului ultra-subțire și elegant al seriei Reno, smartphone-ul Reno7 Lite 5G introduce două culori noi: Rainbow Spectrum și Cosmic Black. Rainbow Spectrum utilizează tehnica de acoperire cu două straturi, având o acoperire superioară cu gradient de culoare, care cuprinde roșu, galben și verde, și o bază care conține un strat de indiu reflectorizant. Împreună, aceste straturi creează un efect irizat, evolutiv, de șase culori ce fac tranziția pe spatele smartphone-ului. Reno7 Lite 5G marchează debutul Dual Orbit Lights de la OPPO, integrate discret în spatele celor două camere principale, care semnalizează fie procesul de încărcare, un apel primit, o notificare necitită sau pornirea unui joc video.

OPPO își completează gama disponibilă în România și cu smarthone-ul Reno7 5G, remarcabil prin configurarea specială a camerei triple și îmbunătățirile dedicate portretelor, cum ar fi Modul Portret și Bokeh Flare Portrait Video. Acestuia i se alătură și cel mai recent model de căști true wireless OPPO Enco X2, cu sistemul acustic SuperDBEE dezvoltat împreună cu gigantul audio nordic Dynaudio, prin care tehnologia stereo de ultimă generație a Dynaudio generează impresionantul sistem acustic SuperDBEE.

Despre OPPO

OPPO este un brand lider global de dispozitive inteligente. De la lansarea primului său telefon mobil – „Smiley Face” – din 2008, OPPO a fost într-o căutare neîncetată a sinergiei perfecte dintre satisfacția estetică și tehnologia inovatoare. Astăzi, OPPO oferă o gamă largă de dispozitive inteligente, condusă de seriile Find X și Reno. Dincolo de terminale, OPPO oferă utilizatorilor săi și sistemul de operare ColorOS și servicii online, cum ar fi OPPO Cloud și OPPO+. OPPO are o prezență în peste 50 de țări și regiuni, cu mai mult de 40.000 de angajați dedicați creării unei vieți mai bune pentru clienții din întreaga lume. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați site-ul oficial OPPO: https://www.oppo.com/en/.

[1] AI Color Portrait funcționează exclusiv pentru camera frontală, pentru OPPO Reno7 Lite 5G