SPEEDWELL își continuă parteneriatul strategic cu CEGEKA printr-un contract de închiriere de spații de birouri în clădirea MIRO

SPEEDWELL și CEGEKA își continuă colaborarea prin semnarea unui contract de închiriere pentru 1.600 metri pătrați de spații de birouri în MIRO, proiectul office dezvoltat de SPEEDWELL în București. Prin intermediul acestui contract de închiriere, MIRO atinge un grad de ocupare de 85% metri pătrați. De asemenea, CEGEKA a conceput si implemementat soluții inovative care au contribuit la digitalizarea clădirilor de birouri SPEEDWELL.

SPEEDWELL și CEGEKA au dezvoltat un parteneriat puternic, colaborând pentru crearea de soluții inovatoare destinate clădirilor de birouri ale dezvoltatorului. Cele două companii și-au extins parteneriatul prin semnarea unui contract de închiriere pentru birourile MIRO. Un total de 1.600 metri pătrați a fost închiriat de CEGEKA în cadrul proiectului MIRO.

Clădirea MIRO a fost finalizată la sfârșitul anului 2021 și pune la dispoziția chiriașilor săi 23.000 metri pătrați de spații de birouri clasa A, cu floor plates de peste 4.500 metri pătrați și parcări gestionate printr-un sistem smart. Clădirea fost concepută cu scopul de a crea un spațiu confortabil pentru angajați. Sustenabilitatea a fost, de asemenea, un concept de bază în dezvoltarea birourilor MIRO. Astfel, proiectul a primit o certificare BREEAM Excellent, precum și o precertificare WELL PLATINUM, cel mai înalt nivel obținut până în prezent în România.

Locația proiectului, chiar pe DN1, beneficiază de acces facil către zona de nord, centrul orașului și aeroport.

SPEEDWELL și CEGEKA nu sunt la prima colaborare. Cele două companii au lucrat împreună la conceperea Capacity – o platformă de mobilitate axată pe smart parking și încărcarea EV. Scopul acestei platforme a fost recunoașterea plăcuțelor de înmatriculare, folosirea Cloud, IoT și a tehnologiilor mobile pentru a obține o experiență îmbunătățită a utilizatorilor, gestionarea automată a activelor, disponibilitatea optimizată a locurilor de parcare și o experiență integrată pentru încărcarea vehiculelor electrice.

În plus, pentru MIRO, CEGEKA a creat o soluție care integrează hardware-ul de încărcare EV și fluxurile de utilizatori în platformă și a dezvoltat o aplicație mobilă pentru a facilita identificarea șoferilor, cu scopul de a le oferi acces la utilizarea activelor de parcare și încărcare electrică.

Alături de CEGEKA, pe lista de chiriași de renume pentru clădirea MIRO  apar și KPMG, ROVERE MOBILI, COS, EATON, NEOCLINIQUE, MITZU și STRADALE.

Credem cu tărie în dezvoltarea unor parteneriate de lungă durată care aduc beneficii tuturor părților implicate. Am proiectat MIRO cu accent pe confortul viitorilor angajați, care își vor desfășura activitatea aici, iar acum am ajuns în momentul în care cea mai mare parte a acestuia a fost deja închiriată. CEGEKA a contribuit la transformarea acestui proiect într-un spațiu adaptat nevoilor chiriașilor și angajaților. Suntem recunoscători pentru această colaborare și așteptăm cu nerăbdare să continuăm dezvoltarea acestui parteneriat”, declară Didier Balcaen, CEO și Co-Fondator SPEEDWELL.

Privim cu încredere acest parcurs, dar și proiectele pe care le vom avea impreună în viitor. Includerea utilizatorilor în acest mix, optimizarea permanentă a locurilor de parcare și a stațiilor de încărcare, extinderea canalelor noastre de vânzare, dar și obținerea de informații cât mai utile din istoricul utilizărilor sunt doar câteva dintre țintele pe care suntem pe cale să le atingem. Sperăm că SPEEDWELL va continua să fie alături de noi ca partener strategic în prima linie a inovației digitale din România”, declară  Lucian Butnaru, Country Director CEGEKA România.

Despre SPEEDWELL

SPEEDWELL are un portofoliu semnificativ de proiecte în România, incluzând Record Park în Cluj-Napoca, Triama Residence, The Ivy, Miro și SpacePlus în București, Paltim în Timișoara și Riverside City în Râmnicu-Vâlcea.

Despre CEGEKA România

Cu peste 5.000 angajați la nivel de grup în Europa, dintre care peste 700 în România și Moldova, Cegeka este prezentă pe piață românească din 2011. Cegeka este un furnizor european de soluții IT, incluzând servicii de dezvoltare de aplicații end-to-end, cât și de IT team extension, servicii Cloud, infrastructură IT, servicii de date și automatizare, precum Artificial Intelligence/Machine Learning, Business Intelligence, RPA, IoT, DevOps. Cegeka își ajuta clienții să rămână relevanți în mediul digital, dincolo de digitalizare și evoluție în cloud, oferind soluții care au un impact real asupra business-ului clienților.