TECH EXPO, expoziția de tehnologie și inovații revine între 21 și 23 Mai, în variantă online, la Bucharest Tech Week

TECH EXPO, mult așteptata expoziție de tehnologie și inovații dedicată publicului larg, va încheia anul acesta săptămâna festivalului Bucharest Tech Week (18-23 mai). 

Astfel, în perioada 21-23 Mai va putea fi vizitat online cel mai mare eveniment B2C din ecosistemul tehnologic autohton dedicat prezentării celor mai recente inovații din domeniu.

Participarea la TECH EXPO este GRATUITĂ, cu înregistrare în prealabil, pe www.techexpo.ro.

Ediția online a celui mai îndrăgit festival dedicat tehnologiei din România a păstrat aceeași structură complexă și acceași atmosferă efervescentă din anii anteriori: șase BUSINESS SUMMITS, conferințe online orientate spre teme de actualitate, susținute de către experți internaționali și locali și trei zile de TECH EXPO, singura expoziție de tehnologie și inovații din România, dedicată publicului larg.

În cadrul TECH EXPO participanții pot vizita standuri virtuale, pot interacționa cu reprezentanții companiilor prezente și cu specialiști în domeniul tech și pot asista în timp real la activitățile ce se vor desfășura pe cele patru scene amenajate online: Unboxing Stage, Gaming Stage, SMART Everything, Tech for Kids.

Gadgets și cele mai noi produse SMART pentru casa și biroul tău

Aspiratoare și mopuri robot, prize și întrerupătoare inteligente, termostate și soluţii inovatoare pentru încălzire, controlate prin aplicație mobilă ce reglează temperatura din casă cu un consum redus de energie, încărcătoare de buzunar pentru mașini electrice, dar și stații de încărcare de mici dimensiuni ce pot asigura autonomia unei parcări, sisteme de alarmă SMART sunt doar o parte din produsele pe care participanții le vor putea vedea dar și achiziționa la prețuri speciale din cadrul evenimentului.

Pe Unboxing Stage, E.ON Romania, LIVOLO și Salus Controls vor prezenta în detaliu cum funcționează produsele lor SMART Home și care sunt beneficiile pentru utilizatori din punctul de vedere al economiei și confortului. Tot aici, Vasco Electronics vor dezvălui toate beneficiile lui Vasco M3, translatorul de buzunar ce poate traduce vocal și în scris în 70 de limbi vorbite în peste 200 de țări, un produs ideal pentru călătoriile în țările exotice.

Pe lângă toate acestea, la TECH EXPO participanții vor putea interacționa și cu specialiștii IT, consultanții în tech, dar și cu arhitecții SMART Home care pot construi un plan personalizat integrat pentru automatizarea locuinței și pot recomanda totodată gama completă de produse și soluții inteligente ce fac viața mai confortabilă și mai ușoară.

Conceptul HUBS, o nouă experiență de lucru de acasă, de la birou,sau de oriunde angajatul se simte mai confortabil

În cadrul evenimentului, unul dintre liderii mondiali în dezvoltarea de produse software personalizate, Cognizant Softvision, va prezenta conceptul său, HUBS, o nouă experiență de lucru ce permite recrutarea la nivel național a celor mai talentați specialiști IT. Modelul HUBS, alături de mesajul “The Place To Be, Now & Beyond”, se bazează pe ideea de flexibilitate, mobilitate și încredere și permite angajaților actuali, dar și viitorilor angajați ai companiei, să aleagă locul de unde vor să lucreze: de acasă, de la distanță de casă, din unul din cele cinci HUB-uri Cognizant Softvision din țară (București, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, Baia Mare), sau de oriunde se simt cel mai confortabil. Mai multe detalii despre acest concept veți afla pe 21 Mai, orele 12:00, pe Scena SMART Everything.

Cea mai nouă aplicație de e-health, lansată în direct la TECH EXPO

BESMAX Medical Concierge va lansa în premieră la TECH EXPO cea mai complexă aplicație de e-health produsă în România, ce pune accentul pe prevenție și permite în timp real analiza 360˚ a pacientului în sistem multidisciplinar și totodată accesul la servicii medicale de top atât din țară cât și din străinătate.

Noul concept HelloGreen, se adresează pacienților sănătoși care sunt îndrumați să respecte o conduită medicală ce minimizează riscurile de îmbolnăvire, dar și celor cu boli preexistente, care doresc să aibă acces prioritar la cei mai buni medici și la planuri personalizate de tratament și prevenție celor sănătoși. Este o aplicație inovatoare de telemedicină, 100% securizată, ce funcționează pentru medic ca un instrument de comunicare (video, chat) cu pacienții, asigurând monitorizarea acestora, efectuarea rapidă a programărilor și evaluarea multidisciplinară a cazurilor în timp real. Aplicația este gratuită atât pentru medici cât și pentru pacienți. Mai multe detalii despre aceasta vor fi dezvăluite de catre Florin Hozoc, CEO BESMAX Medical Concierge, la TECH EXPO, pe scena SMART Everyhing, pe 21 Mai, orele 11:30.

Alte sesiuni interesante ce vor avea loc pe Scena SMART Everything sunt: prezentarea lui Kim – asistentul pentru sănătatea ta de la birou, un proiect inițiat de Daniel Cosoveanu, de la Lab7 sau “Revolutia Inovației – Startup-uri sau Corporații?”, prezentare susținută de Cornel Amariei, unul dintre cei mai tineri antreprenori români din zona tech, inventator, autor cunoscut pentru fondarea .lumen – Empowering the Blind, o companie ce crează sisteme de asistență pentru nevăzători.

Dezbaterile despre Smart City & E-mobility nu vor lipsi, astfel, sâmbătă 22 Mai, de la 11:30, patru antreprenori români, reprezentanți ai Milluu, Yeparking, Neobility și Asociația Green Revolution își vor susține cauzele pentru un oraș inteligent și verde.

Totodată, Eugen Ursu, antreprenorul ce scanează și realizează hărțile 3D ale marilor orașe va prezenta proiectele sale, tot pe Scena SMART Everything, sâmbătă, 22 Mai, de la orele 12:45.

Cursuri de programare pentru copii, cybersecurity, programe de digitalizare pentru adulți

Copiii vor afla unde își pot dezvolta abilitățile digitale și cum pot învăța programare prin joacă, cum pot construi roboți sau cum pot crea Realitate Augmentată la expoziția TECH EXPO, pe scena Tech for Kids, unde profesorii Robotescu și ITsMagic vor prezenta cele mai noi tehnici de învățare din domeniul IT ce pot fi aplicate începând cu vârsta de 6 ani.

O prezentare foarte interesantă ce va avea loc pe aceeași scenă este cea a conceptului Cyber4Kids, un proiect educațional marca certSIGN dedicat copiilor de școală primară ce explică într-un limbaj vizual, ușor de înțeles și asimilat de cei mici noțiuni de utilizare corectă a mediului online și securitate informațională.

Tot pe Scena Tech for Kids, copiii, dar mai ales părinții vor putea afla Cine are grijă de copilul tău în mediul online? de la Alin Chiriac, Adfaber, un ONG care își propune să aducă educația mai aproape de tehnologie.

În cadrul evenimentului nici pasionații de jocuri nu vor fi neglijați. Ei au scenă dedicată, unde vineri, 21 Mai se vor desfășura sesiuni Live de gaming, cu cei mai cunoscuți și îndrăgiți jucători: Theo Zeciu, S1KE și Tedereu.

O altă surpriză pentru participanții la TECH EXPO este faptul că oricine se înscrie și participă la eveniment poate câștiga un aspirator Roomba i7 de la iRobot, un termometru inteligent oferit de www.techcuisine.ro,  o trotinetă electrică MOON sau tricouri și harta României cu Realitate Augmentată, oferite de ITsMagic sau un Smarwatch VERSA 2, din partea Fitbit.

Participarea la TECH EXPO, precum și la toate prezentările organizate pe cele patru scene este gratuită și se face baza înscrierii pe https://www.techexpo.ro/.

 

Organizatorul BUCHAREST TECH WEEK este UNIVERSUM Events. 

Partenerii Bucharest Tech Week sunt:

Main Partner: Cognizant Softvision

Business Summits Inspired by certSIGN

Innovation Summit Partner: IQOS

Future Retail Summit: RBC – Romanian Business Consult

Fintech Summit: Raiffeisen Bank

HR Masters Partner: Undelucram.ro

JAVA Summit Partner: EPAM Systems

Software Architecture Partner: Luxoft

Innovation Networking Partner: Salesforce

Retail Innovation Networking Partner: Mastercard

HR Networking Partner: Wizrom Software

Software Architecture Networking Partner: Superbet

Business Innovators:  Cegeka, Adobe, Thales, eMAG, Transmit Security, Wolf Theiss, Finastra, Ascendia Design, TotalSoft, SPARK,  Codecool, SoftOne, LSEG (London Stock Exchange Group) Romania, Happy Recruiter, SanoPass

Technology Connectors: E.ON Romania, Vasco Electronics, MOON, Engie Romania

Delivery Partner: foodpanda

Vitamin Water Partner: Brainia

Energized by: Rockstar

Internet Partner: VIVA Telecom

Parteneri media: ROCK FM, Cațavencii, CARIERE, HR Manager, PRwave.ro, wall-street.ro, start-up.ro, thetrends.ro, Softlead, retail-fmcg.ro, Pheonix Media, COCOR Media Channel, Blitz TV.  

 

Pentru informații suplimentare, urmăriți platformele oficiale:

www.techweek.ro

https://www.instagram.com/techweekro/

https://www.linkedin.com/company/techweekro

https://www.facebook.com/TechWeekRO

https://www.facebook.com/events/875644959925120

https://www.facebook.com/events/436521974132874/

 

Despre Universum 

UNIVERSUM este o companie construită în jurul conceptului de arhitectură de evenimente corporate cu o experiență de peste 10 ani în România, aflându-se printre cele mai mari companii din acest domeniu.

UNIVERSUM deține sub umbrela sa un întreg ecosistem de soluții pentru companii. De la organizarea team buildingurilor recunoscute internațional, evenimente la scară largă precum: conferințe, competiții sportive, lansări de produse și festivaluri, la soluții software complete, dedicate organizării de evenimente.

Virtualized este prima expo-conferință virtuală din România, compusă din o serie de evenimente online, care au la bază tematici întâlnite deja la Bucharest Tech Week și GoTech World. În cadrul evenimentelor se abordează în timp real provocările cu care se confruntă specialiștii din mediul de afaceri și se oferă soluții rapide.

Bucharest Tech Week reprezintă festivalul manifest care se desfășoară de cinci ani în România și care reunește profesioniștii și pasionații de tehnologie.

GoTech World (anterior denumit Internet & Mobile World) este cea mai amplă expo-conferință și ,,casa economiei digitale din Europa Centrală și de Est”, în care profesioniștii din întreaga regiune au acces la soluții tech B2B, insight-uri pe diferite arii digitale și o oportunitate de networking.

MyConnector este un sistem integrat folosit la gestionarea fluxului de participanți, plecând de la înregistrarea online până la realizarea accesului în cadrul unui eveniment.

Târgul Imobiliarium Universitate reunește pe parcursul celor 2 zile peste 80 de proiecte rezidențiale noi. Evenimentul atrage ansambluri din sectoarele 3, 4, 5, 6 dar și câteva din sectoarele 1-2 sau județul Ilfov.

Virtual Events este o platformă dezvoltată de divizia MyConnector, care presupune transferul experienței unui eveniment din offline în online, fără să fie nevoie de prezența fizică într-o locație.

GOOD-FOOD.ro este un serviciu creat de UNIVERSUM și Lagoo Snagov. Este o variantă safe și sănătoasă de a comanda mâncare, bazată pe ingrediente proaspete și preparate gustoase, cu un cost avantajos și livrare gratuită.

Departe de agitația urbană, aflat la 20 de minute de București, la intrarea în Snagov Sat, pe malul lacului și înconjurat de pădure, Lagoo Snagov este o locație de evenimente completă, unde zona outdoor și indoor creează cadrul potrivit pentru orice tip de eveniment.

Event Park este primul spațiu în aer liber pentru evenimente desfășurate în condiții de maximă siguranță. Cele peste 6 hectare din cadrul Lagoo Snagov pot găzdui seri de cinema, concerte în aer liber și evenimente care respectă distanțarea socială.