UniCredit Bank a consiliat Brasil Foods cu privire la vânzarea subsidiarei sale din România către Aaylex System Group SA

UniCredit Bank, prin echipa sa Corporate Finance Advisory, a consiliat Brasil Foods (“BFR”) cu privire la vânzarea subsidiarei sale Banvit Foods SRL, specializată în activități de producție a hranei pentru animale și ouă, către Aaylex System Group SA, unul dintre cei mai mari producători în sistem integrat pe verticală de carne de pasăre din România.

Alexandra Popa, Director Coordonator al Departamentului de Investment Banking și Corporate Finance în cadrul UniCredit Bank: “Suntem bucuroși să fim parteneri în această tranzacție care arată valoarea adăugată pe care UniCredit o poate aduce în serviciile complexe de consultanță pentru M&A (Mergers & Acquisitions) transfrontaliere. Prin experiența și expertiza echipei noastre, am putut demonstra atât capacitatea noastră de a ne deservi clienții, cât și puternicul nostru leadership pe piața de M&A din România. În același timp, ne bucurăm să vedem din ce în ce mai multe companii antreprenoriale din România care își consolidează locul în piață locală și se găsesc în poziția de cumpărători.”

 

Despre UniCredit Bank

UniCredit Bank este parte a UniCredit, bancă comercială paneuropeană de succes, cu un sistem integrat de servicii de banking Corporate şi de Investiţii, care oferă o rețea unică vest, central şi est europeană bazei sale de clienți. Grupul este prezent în România prin: UniCredit Bank, UniCredit Consumer Financing, UniCredit Leasing Corporation, UniCredit Insurance Broker, UniCredit Leasing Fleet Management şi UniCredit Services.