Cea mai recentă carte a psihologului Jordan B. Peterson, „Dincolo de ordine. Alte 12 reguli de viață” – în premieră în România, la Editura Trei în aceeași lună cu lansarea oficială internațională

Editura Trei anunță premiera editorială a lunii martie, lansarea în România a cărții Dincolo de ordine. Alte 12 reguli de viață a celebrului psiholog și profesor Jordan B. Peterson, în aceeași lună cu apariția sa internațională, pe mai multe continente. Unul dintre cele mai așteptate titluri în toată lumea, „Dincolo de ordine. Alte 12 reguli de viață” care se lansează oficial astăzi, 2 martie, în SUA, Canada, Marea Britanie și Australia și care va fi disponibilă în limba română în librăriile din întreaga țară din 22 martie, reprezintă o continuare a cărții fenomen „12 Reguli de viață – Un antidot la haosul din jurul nostru”, bestseller vândut în 5 milioane de exemplare la nivel global.

Dr. Peterson declară că a lucrat asiduu la „Dincolo de ordine. Alte 12 reguli de viață” timp de 3 ani și precizează în introducerea lucrării că speră ca oamenii „să găsească utilă această carte la nivel personal, așa cum se pare că au găsit primul set de 12 reguli. Faptul că atât de mulți au mărturisit că și-au găsit tăria în ideile și poveștile pe care am avut privilegiul de a le împărtăși mi-a procurat multă satisfacție.”

Jordan Peterson, care este psiholog clinician, a predat la Harvard University și în prezent este un profesor apreciat la Universitatea din Toronto, a ajutat milioane de cititori să impună ordinea în haosul vieților lor. Acum, în acestă temerară și provocatare continuare a cărții precedente, el oferă o nouă serie de sfaturi, și mai practice, pentru contracararea pericolelor lumii moderne. Peterson aduce alte douăsprezece principii salutare, axate pe modul în care oamenii pot face față greutăților inevitabile născute din dorința de a impune ordinea în lume, avertizând că prea multă siguranță este periculoasă. În plus, el prezintă strategii folositoare pentru a face față forțelor culturale, științifice și psihice care ne împing înspre tiranie și își învață cititorii că se pot încrede în propriul instinct atunci când caută un sens, o finalitate în viață, chiar și în acele momente (sau mai ales atunci) în care se simt neputincioși. În vreme ce excesul de haos amenință cu destabilizarea și anxietatea, ordinea care scapă de sub control ne poate îngheța într-o stare de supunere resemnată. Dincolo de ordine îndeamnă la o echilibrare a acestor două principii fundamentele ale realității înseși, ghidându-i pe cei care o vor lectura pe cărarea dreaptă și îngustă care le desparte.

Cartea va beneficia de un eveniment special de lansare, ce va avea loc online în curând și va fi disponibilă în librăriile din toată țara începând din 22 martie. Până atunci ea poate fi precomandată pe site-ul Editurii Trei.