Core Timpuri Noi, complexul rezidențial cu cele mai multe stații de încărcare electrice din București

Prima Development Group anunță includerea unei rețele de stații de încărcare electrice în cadrul proiectului rezidențial Core Timpuri Noi, pe care îl dezvoltă în prezent în zona Timpuri Noi din Capitală. Prin această inițiativă, dezvoltatorul susține și contribuie la mărirea infrastructurii electrice românești, asigurând pentru viitorii rezidenți Core Timpuri Noi până la 25 de stații de încărcare. Proiectul dezvoltat de companie devine astfel ansamblul rezidențial cu cele mai multe stații de încărcare în incintă, din București.

Situat în apropierea noului centru de business Timpuri Noi, pe Strada Foișorului nr. 108-112, ansamblul rezidențial Core aduce laolaltă un complex de apartamente tip studio dublu, de 2, 3 și 4 camere și abordează un stil smart-minimalist, cu cele mai noi tehnologii integrate. Printre aceste tehnologii se numără și rețeaua de stații de alimentare pentru mașinile electrice, care le oferă viitorilor rezidenți posibilitatea să își încarce mașina în regim fast-charge, în propria parcare a complexului. Puterea de încărcare de 22kW asigură o încărcare completă în aproximativ 3 ore și va fi disponibilă fiecărui rezident ce dorește să achiziționeze echiparea locului de parcare cu acest sistem.

„Trăim într-o eră în care sistemele inteligente ar trebui să facă parte din standardul oricărei locuințe noi. Viitorul este electric, credem asta cu tărie și este o direcție pe care am adoptat-o, anticipând totodată o nevoie tot mai mare pe care o vor avea clienții noștri. Ca dezvoltatori am prevăzut că numărul de mașini electrice este într-o continuă creștere, iar infrastructura electrică disponibilă pentru încărcarea acestui tip de mașini va reprezenta o problemă reală. În viitor, considerăm că deținerea unui apartament ce oferă un loc de parcare echipat cu o stație de încărcare electrică îi va crește valoarea, tocmai prin prisma disponibilității limitate”, a declarat Andrei Moanță, CEO Prima Development Group.

Prima Development Group poate asigura până la 25 de stații de încărcare electrice în ansamblul Core Timpuri Noi. Structura pentru rețeaua de încărcare electrică are la bază suplimentarea puterii disponibile din cadrul ansamblului rezidențial prin posturile de transformare din proiect. Implementarea unui sistem inteligent de management al puterii electrice disponibile permite ca aceasta să fie distribuită în mod egal către toate stațiile de încărcare.

Lucrările pentru proiectul Core Timpuri Noi se află în plină desfășurare, iar compania estimează finalizarea acestui complex la sfârșitul acestui an. Ansamblul a fost precontractat în prezent în proporție de 65%.

Portofoliul Prima Development Group are în centru o viziune a spațiului de locuit fiabil, sustenabil, a casei durabile ce rezistă cu brio trecerii timpului și toate proiectele sunt realizate de echipa internă de profesioniști în construcția de locuințe a grupului, de la concept și proiectare, la design, construire și management.

 

PRIMA DEVELOPMENT GROUP este cel mai mare dezvoltator imobiliar din Oradea și unul dintre cei mai activi din România, după numărul de unități rezidențiale livrate anual, cu 10 proiecte în derulare în prezent. Cu o experiență de 15 ani în construirea de locuințe durabile, compania și-a început activitatea în 2005, în Oradea, acolo unde a livrat până acum peste 3.000 de apartamente în imobile cu o valoare totală cumulată de peste 180 de milioane de euro. Din 2017 compania este prezentă și pe piața din București, acolo unde semnează până în prezent două proiecte rezidențiale, Boemia Apartments și Core Timpuri Noi, care au fost deja premiate internațional la European Property Awards. Viziunea Prima Development Group este cea care diferențiază proiectele rezidențiale pe care le semnează: echipa companiei este formată din profesioniști în construcția de locuințe, care sunt și constructori, nu doar dezvoltatori, dar și ingineri și arhitecți, nu doar antreprenori în afaceri. Ideea de locuință fiabilă se află în centrul filosofiei companiei, astfel că proiectele livrate de aceasta sunt realizate la calitate superioară și au durabilitate crescută în timp.

Web: https://www.primadevelopment.ro/

Facebook: https://www.facebook.com/PrimaDevelopmentGroup

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/primadevelopmentgroup

Instagram: https://www.instagram.com/primadevelopmentgroup/