Corteva Agriscience a donat rechizite școlare pentru copiii defavorizați din mediul rural

Compania internațională de cercetare și dezvoltare agricolă, Corteva Agriscience a intrat în spiritul sărbătorilor dând înapoi către comunitate.

În conformitate cu obiectivele sale de sustenabilitate de a ajuta comunitățile rurale să prospere, compania internațională de cercetare și dezvoltare agricolă, Corteva Agriscience Romania a organizat o serie de activități interne ce au dat înapoi către comunitate și au servit ca reamintire a faptului că împreună putem face lucruri deosebite și putem crea schimbări pozitive.

Între 21 și 23 noiembrie, în cadrul evenimentelor organizate intern de sărbători, echipa Corteva Agriscience România s-a mobilizat și a ajutat la echiparea completă cu rechizite pentru 50 de copii din medii defaforizate din zona rurală, un ajutor de nădejde pentru copii în acest an școalar și o sansă în plus de a-și împlini dorințele. Astfel, Corteva Agriscience România a reușit să strângă rechizite pentru școlile din satele Raiu și Floreni, jud. Vaslui, aceasta fiind una din cele mai sărace zone din estul Romaniei.

Mai mult, în cadrul evenimentelor, compania a ales să își arate recunoștința față de colegi pentru ajutorul oferit de-a lungul anului, oferind cadouri care susțin activitatea atelierului social Cosânzeana, un ONG care oferă susținere unui grup de persoane din categorii vulnerabile din județul Dâmbovița. Astfel, Corteva Agriscience România a oferit cadou angajaților seturile creative Cosânzeana. Aceste seturi sunt reprezentate de un cufăr din carton reciclat în care se găsesc toate cele necesare pentru a crea un accesoriu sau o decorațiune unică.

Comentând inițiativele, Jean Ionescu, Country Leader pentru România și Moldova la Corteva Agriscience, a declarat “În cadrul Corteva România, ne păstrăm întotdeauna unul dintre angajamentele principale de a îmbogăți viața celor care produc, viața oamenilor. Unul dintre scopurile noastre principale este acela de a îmbunătăți viața oamenilor din mediul rural și înțelegem cât de importantă este sprijinirea comunităților locale. De asemenea, credem că aceste gesturi simbolice pot aduce schimbări semnificative în viața oamenilor din jurul nostru. Ca bonus, inițiativele au oferit angajaților noștri o reamintire a faptului că putem face lucruri importante implicandu-ne tot timpul in activități comunitare.”

Despre Corteva Agriscience

Corteva Agricience este o companie globală, eminamente agricolă, tranzacționată la bursă, ce combină inovația de vârf din industrie, implicarea clienților și execuția operațională pentru a oferi soluții la cele mai mari provocări agricole din lume. Corteva generează opțiuni avantajoase pe piață prin strategia sa unică de distribuție, împreună cu mixul său echilibrat și divers de semințe, produse de protecția a plantelor și servicii digitale la nivel mondial. Având în portofoliu unele dintre cele mai cunoscute mărci din agricultură și o linie de produse și tehnologii de top în industrie, ce pot genera creșteri viitoare, compania se angajează să maximizeze productivitatea fermierilor, colaborand in acelasi timp cu părțile interesate din întreg sistemul alimentar, contribuind la promisiunea de a îmbogăți viața celor care produc și a celor care consumă și asigurând progresul generațiilor viitoare.

Mai multe informații sunt disponibile pe www.corteva.ro

Urmăriţi Corteva Agriscience pe FacebookInstagramLinkedInTwitter şi YouTube.