Crystal Cosmetics: “Facem totul pentru ca dumneavostră să fiți cât mai frumoasă!”

SALOANELE CRYSTAL COSMETICS oferă cele mai noi şi moderne metode de înfrumuseţare, respectiv styling-coafuri, tratamente profesionale, împachetări anticelulitice şi mesaje de relaxare. Anual, peste 15.000 de clienţi fideli, mulţumiţi de calitatea şi performanţa serviciilor de înfrumuseţare, dar şi de ofertele şi surprizele oferite revin să beneficieze de cele mai inovative tehnici de înfrumuseţare.

Cu apartenență directă la Intercoiffure Mondial, prin intermediul președintelui fondator Cristina Ciucă, saloanele Crystal Cosmetics beneficiază de acces la ultimele tehnici și trenduri mondiale în domeniul hairstyling-ului.

“Succesul nostru se bazează pe un lucru simplu: ECHIPA. Ne inspirăm, învățăm și evoluăm împreună cu clienții noștri! Da, ne inspirăm din tot: din modă, din muzică, din arhitecturi bizare sau flori, suntem deschiși să interpretăm și să transpunem în meseria noastră orice… Creăm în continuare stilul care s-a dovedit că place – stilul CRYSTAL! De altfel, noi nu uităm niciodată pe cine se bazează succesul nostru… Și mai există un motiv, acela că noi facem totul ca dumneavoastră să fiți cât mai frumoasă!”, a subliniat Cristina Ciucă.

crystal cristina ciuca