Saint-Gobain România lansează trei produse noi!

Pentru a creşte eficienţa energetică şi pentru a spori confortul termic în clădiri, Saint-Gobain România lansează ISOVER RIO PLUS, ISOVER PLE PLUS şi ISOVER PLE PLUS ALU, produse cu conductivitate termică îmbunătăţită, ce vor substitui actualele produse ISOVER RIO, ISOVER PLE, respectiv ISOVER PLE ALU. Dimensiunile, modul de ambalare şi paletizare ale produselor vor rămâne neschimbate.

Produsele ISOVER RIO PLUS, ISOVER PLE PLUS şi ISOVER PLE PLUS ALU sunt fabricate în România, la unitatea de producţie Saint-Gobain ISOVER din Ploieşti, contribuind astfel la minimizarea impactului asupra mediului înconjurător. Producţia locală presupune şi scăderea semnificativă a amprentei de carbon, datorită faptului că produsele nu mai trebuie să fie transportate din alte ţări, ceea ce susţine obiectivul Saint-Gobain de a atinge nivelul de zero emisii nete de carbon până în 2050.

Ovidiu Păscuţiu, CEO al Grupului Saint-Gobain în România, a declarat: „La Saint-Gobain, acordăm o atenţie deosebită calităţii produselor şi oferim soluţii care îmbunătăţesc habitatul şi viaţa de zi cu zi. Deoarece credem în importanţa dezvoltării şi îmbunătăţirii permanente a produselor şi soluţiilor noastre, lansăm trei noi produse ISOVER cu performanţe sporite, care ajută la creşterea eficienţei energetice a clădirilor. Folosindu-ne de pasiunea pentru cercetare şi inovaţie, lansăm o gamă de produse îmbunătăţite care asigură un mediu de viaţă mai bun, mai confortabil şi care garantează durabilitatea în timp atât a clădirilor noi, cât şi a celor renovate.”

Produsele lansate:

ISOVER RIO PLUS = au o conductivitate termică de λD = 0,040 W/(m·K) şi se pot utiliza pentru toate tipurile de izolaţii termice şi fonice supuse unor sarcini mecanice reduse, precum planşeele podurilor circulabile sau necirculabile.

ISOVER PLE PLUS  = 0,038 W/(m·K) – se folosesc pentru izolaţii termice, fonice şi siguranţă la incendiu în construcţiile civile sau industriale, precum: izolarea pereţilor exteriori pe interior, pereţii de compartimentare, pereţii caselor cu structură din lemn, poduri şi mansarde.

ISOVER PLE PLUS ALU = 0,038 W/(m·K) – se folosesc pentru izolaţii termice şi fonice în construcţiile civile, precum: poduri necirculabile şi mansarde, pereţii caselor cu structură din lemn.

Noile produse ISOVER:

  • au o conductivitate termică îmbunătăţită;
  • sunt uşor de montat, netoxice;
  • conțin materiale hidrofobizate;
  • contribuie la protecţia mediului înconjurător;
  • au o lungă durată de viaţă şi stabilitate în timp a proprietăţilor;
  • nu sunt agreate de insecte, rozătoare sau paraziţi;
  • sunt neutre din punct de vedere chimic, nu conţin materiale corozive.