Cushman & Wakefield Echinox îşi extinde echipa de Land & Industrial prin recrutarea a doi specialiști cu o experiență cumulată de 22 de ani

Cushman & Wakefield Echinox își extinde și consolidează echipa de Land & Industrial prin recrutarea lui Liviu Mărginean și Ștefan Rădeanu, doi specialiști cu o experiență cumulată de 22 de ani în piața imobiliară, în cadrul departamentului coordonat de Andrei Brînzea.

Liviu Mărginean are o experiență de șapte ani pe piața imobiliară, fiind activ de-a lungul timpului în procesul de expansiune a unor lanțuri de retail precum LIDL sau Auchan. El s-a alăturat echipei Cushman & Wakefield Echinox în calitate de Director Land Agency, oferind consultanță în procesul de vânzare/cumpărare de terenuri pentru viitoare dezvoltări de retail, industriale și rezidențiale, precum și analize de piață și due diligence.

Ștefan Rădeanu are peste 15 ani de experiență în domeniul imobiliar, din care aproape 10 ani a activat în echipa de expansiune a companiei germane Kaufland. În ultimii 2 ani și jumătate, Ștefan a fost director comercial al companiei VGP. În calitate de Director Industrial Agency Cushman & Wakefield Echinox, Ștefan se va concentra pe închirierea proprietăților logistice și industriale, dar și pe achiziția și dezvoltarea de terenuri pentru proiecte logistice sau mixte.

Andrei Brînzea, Partner Land & Industrial Agency Cushman & Wakefield Echinox: „Liviu și Ștefan au o experiență vastă în piața imobiliară, iar venirea lor va consolida echipa și ne va ajuta să răspundem cu celeritate și profesionalism numărului tot mai mare de solicitări complexe pe care le primim.” Ca urmare a noilor recrutări, echipa de Land & Industrial a Cushman & Wakefield Echinox este formată acum din șapte membri cu o experienţă medie de peste 10 ani ȋn domeniu, fiind implicată de-a lungul timpului în numeroase tranzacţii pentru o varietate de clienți internaționali și locali.

Piața locală a spațiilor logistice și industriale a început anul 2021 pe un trend pozitiv, volumul tranzacționat în primele trei luni ale anului ridicându-se la aproape 200.000 de metri pătrați, iar dezvoltatorii au în construcție spații noi cu o suprafață cumulată de peste 450.000 de metri pătrați, Bucureștiul fiind cea mai activă piață, urmat de Cluj-Napoca, Timișoara și Brașov.

 

Cushman & Wakefield Echinox este o companie de consultanţă imobiliară de top pe piaţa locală si afiliatul exclusiv al Cushman & Wakefield în România, deținut și operat independent, cu o echipă de peste 60 de profesioniști și colaboratori ce oferă o gamă completă de servicii investitorilor, dezvoltatorilor, proprietarilor și chiriașilor. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul companiei www.cwechinox.com.

Cushman & Wakefield, unul dintre liderii globali în domeniul serviciilor imobiliare comerciale, cu 50.000 de angajați în 60 de țări, ajută chiriașii, proprietarii și investitorii în optimizarea valorii activelor. Cu venituri de 7,8 miliarde de euro, serviciile principale ale companiei sunt: consultanță în gestionarea activelor şi investițiilor, piețe de capital, închirieri, administrarea proprietăților, reprezentarea chiriașilor, management de proiect, design & proiectare şi evaluare. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul companiei www.cushmanwakefield.com.