Daikin România deschide primul Concept Store în Băneasa Shopping City

Cu un design unic, noul Daikin Concept Store oferă clienților posibilitatea să experimenteze în mod direct funcționalitatea produselor Daikin

Daikin România, parte din grupul Daikin Europe N.V., lider mondial pe piața aparatelor de aer condiționat, cu o experiență de peste 90 de ani în proiectarea și fabricarea de tehnologii inovatoare de încălzire și răcire, deschide primul magazin-concept destinat publicului larg, în cadrul Băneasa Shopping City, în perioada 1 iunie – 31 august 2022. Astfel, clienții beneficiază de servicii integrate de prezentare, testare și asistență în achiziționarea soluțiilor de climatizare pentru locuință.

Noul Daikin Concept Store reprezintă un pilon important al abordării strategice a companiei, centrată pe experiența oferită consumatorilor, cu obiectivul de a facilita o interacțiune directă și de înaltă calitate, astfel încât clientul să își poată proiecta confortul locuinței prin intermediul echipamentelor Daikin, cu ajutorul asistenței specializate. Totodată, dezvoltarea continuă a rețelei de parteneri autorizați Daikin, prin training-uri și cursuri, completează planul de dezvoltare strategică, asigurând cel mai ridicat nivel de informații și cunoștințe în domeniu.

„Căutăm în permanență să venim cu noi soluții orientate spre nevoile și așteptările consumatorilor, iar propriul magazin-concept este încă un pas pe care îl facem în această direcție. Având o interacțiune directă cu experții Daikin, utilizatorii finali vor primi informații detaliate despre funcționalitățile și tehnologiile inovatoare ale produselor Daikin. Vom răspunde tuturor întrebărilor vizitatorilor și le vom oferi oportunitatea de a descoperi soluții moderne și de ultimă generație destinate calității aerului din locuință. Aceștia au ocazia de a interacționa cu echipamentele, de a le testa și a le achiziționa.”, spune Daniel Vasile, Managing Director Daikin România.

În cadrul Daikin Concept Store, situat în Centrul Comercial Băneasa Shopping City, la etajul 1, vizitatorii vor putea să descopere noutățile Daikin, soluțiile de răcire, de încălzire și de purificare a aerului, dar și opțiunile de conectivitate inteligentă. Printre produsele expuse se numără noua Daikin Emura, reprezentând gama superioară de aparate de aer condiționat, cu un design emblematic, gamele Daikin Stylish și Perfera, dar și pompa de căldură Daikin Altherma și  modelele de purificatoare de aer MC55W și MCK55W.

Cu scopul de a asigura un proces cât mai simplu și rapid, atât pentru achiziționarea echipamentelor performante de răcire și purificare a aerului, cât și pentru serviciile de montaj și transport, Daikin pune la dispoziția clienților și platforma online buydaikin.ro, care integrează soluțiile de purificare și climatizare durabile și eficiente din punct de vedere energetic cu servicii de consultanță, garanție extinsă, suport și instalare într-un singur loc, oferind o experiență completă și rapidă de achiziție.

 

Despre DAIKIN Airconditioning Central Europe 

Daikin Airconditioning Central Europe a fost fondată în 1999 și are sediul central în Austria, la Viena. Portofoliul companiei cuprinde produse și soluții pentru încălzire, răcire, ventilație, aer condiționat și refrigerare. Peste 450 de profesioniști sunt responsabili de serviciile de pre-vânzare, vânzare și post-vânzare în 16 țări din Europa Centrală și de Est, în Austria, Albania, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Republica Cehă, Ungaria, Kosovo, Muntenegru, Macedonia de Nord, Moldova, Polonia, România, Serbia, Slovacia și Slovenia.

 

Despre Daikin Europe N.V. 

Daikin Europe N.V. – compania mamă a Daikin Central Europe – este un important producător european de aparate de aer condiționat, pompe de căldură și echipamente de refrigerare, cu aproximativ 10.000 de angajați în întreaga Europă și 14 fabrici importante în Belgia, Republica Cehă, Germania, Italia, Turcia, Austria și Regatul Unit. La nivel global, Daikin este recunoscut pentru abordarea sa de pionier în dezvoltarea produselor, pentru calitatea și versatilitatea de neegalat a soluțiilor sale integrate. Cu o experiență de peste 90 de ani în proiectarea și fabricarea tehnologiilor de încălzire și răcire, Daikin este lider de piață în tehnologia pompelor de căldură. Daikin VRV și Daikin Altherma sunt cele mai vândute sisteme de pompe de căldură din Europa, cu peste 500.000 de unități livrate până în prezent.