Tetarom obţine re-certificarea sistemului de management al calităţii de la DEKRA România

Tetarom, parcul industrial creat de administraţia judeţului Cluj obţine pentru a cincea oară certificarea sistemului de management al calităţii, de la auditorii DEKRA România, cea mai mare organizaţie nelistată la bursă din domeniul Testărilor, Inspecțiilor, Certificării și Trainingului.

Procesul de certificare ISO 9001 descrie o abordare de proces în ceea ce priveşte siguranţa şi calitatea, s-a desfăşurat în luna mai a acestui an şi a presupus un audit pe parcursul a două zile, astfel echipa de auditori DEKRA România s-a asigurat că procesele din cadrul companiei Tetarom sunt funcţionale şi se desfăşoară conform cerinţelor standardului de referinţă ISO 9001:2015.

„Când dorești să faci performanță într-un domeniu, certificatul care atestă un management de calitate este cartea de vizită necesară oricărei companii. De 10 ani purtăm blazonul DEKRA, unul care ne onorează și ne obligă în același timp. Beneficiile sunt incontestabile, clienții noștri, actuali și potențiali, având întotdeauna un reper în ceea ce privește calitatea serviciilor”, declară Viorel Găvrea, Director General, Tetarom.

„Obţinerea re-certificării conform standardului de calitate ISO 9001:2015 de la DEKRA este recunoscută şi armonizată la nivel internaţional iar pentru un parc industrial de referinţă la nivel regional şi naţional precum Tetarom, re-certificarea reprezintă angajamentul companiei pentru calitate, printr-o evaluare obiectivă a proceselor şi serviciilor oferite”, declară Emil Holczer, Auditor Şef, DEKRA România.

Certificatul eliberat la finalul procesului de re-certificare atestă faptul că Tetarom a aplicat un sistem şi menţine în mod eficace un nivel de calitate iar compania este în conformitate şi evaluată de către un organism imparţial şi obiectiv.

 

Despre Tetarom

Tetarom SA, al cărei acționar majoritar este Consiliul Județean Cluj, administrează Parcurile Industriale Tetarom de peste 20 de ani.

Trei parcuri industriale, operaționale, integral ocupate, peste 120 de clienți, aproximativ 13.000 de locuri de muncă și valori de investiții de peste 700 milioane de Euro.

Așa se măsoară performanța noastră în cifre și servicii de calitate!

 

Despre DEKRA

DEKRA a fost înființată în 1925 în Germania şi este cea mai mare organizație nelistată la bursă din domeniul Testărilor, Inspecțiilor, Certificării și Trainingului cu peste 47.000 de angajaţi în aproximativ 65 de țări de pe toate continentele. În anul 2021, grupul DEKRA a generat venituri în valoare totală de peste 3,5 miliarde de euro.

DEKRA România a fost înființată în anul 2004, are un portofoliu de clienți diversificat, de la cei mai mari jucători din industria auto, la companii din domeniul producției industriale, servicii financiare, logistică, Retail și HoReCa, pentru care oferă servicii de certificare a sistemelor de management, audituri, evaluări și inspecții, servicii de training tehnic și soft-skills, servicii în domeniul optimizării proceselor și al digitalizării și nu în ultimul rând evaluări și inspecții auto.