IXA.RO a influențat peste 700 achiziții ale românilor în ultimele 2 luni, economisind 30.000 RON

La două luni de la relansarea comparatorului IXA.RO, echipa din spatele site-ului anunță că platforma a pus umărul la peste 700 de achiziții din online. Aceste achiziții au fost realizate în magazinele online partenere după utilizarea aplicației IXA.RO, care centralizează prețurile produselor pentru a ușura aflarea celui mai mic preț. Au fost făcute peste 150.000 căutări pe site, cele mai amuzante fiind „vreau ceva gratis”, „cazan de smoală din iad” și „brânză puturoasă”.

S-au economisit aproape 30.000 RON

„Câteodată sunt diferențe mari de preț între site-uri și contează mult să știi că poți achiziționa la un preț mai bun. Am adunat de curiozitate diferențele între al doilea cel mai bun preț și cel mai bun preț pentru aceste achiziții și s-au economisit aproape 30.000 RON. Inclusiv eu am cumpărat un gadget cu 120 RON mai ieftin față de ce găsisem pe Google”, menționează Alexandra Mihalcea, programator în cadrul IXA.RO.

Automatizare de procese

Prin IXA.RO, platforma FamShop desfășoară în prezent o campanie de conștientizare a importanței software-ului care elimină timp alocat căutărilor manuale și încurajează munca eficientă.